Στην εκδήλωση του Συλλόγου «Ο Άγιος Ελευθέριος» Σωρού & Λάκκα Κόττου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με φίλους του Συλλόγου « Ο ʼγιος Ελευθέριος» Σωρού Λάκκα Κόττου, στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου στην πλατεία Ζεκάκου.
|download file .jpg 96Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα , τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Μαραγκάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Αντ. Παρτσινέβελο, τον Πρόεδρο Αθανάσιο Νησιώτη και μέλη του Δ.Σ.
|download file .jpg 93Kb| 


 


Στην ετήσια εκδήλωση του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο ʼγιος Ελευθέριος» Σωρού & Λάκκα Κόττου, που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στην πλατεία Ζεκάκου παραβρέθηκε και συνδιασκέδασε με τους παρευρισκόμενους  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης,            


Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου απόλαυσαν παραδοσιακές λιχουδιές, χόρεψαν, ενώ παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα έβαλαν τη δική τους πινελιά στην επιτυχία της εκδήλωσης.


Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους του Σωρού και τα μέλη του Συλλόγου, να ανταλλάξει απόψεις και να τους ενημερώσει για τα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή, ώστε στα επόμενα χρόνια ο Σωρός να είναι μια από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης.


Μεταξύ άλλων, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί ασφαλτοστρώσεις και διανοίξεις δρόμων, το δίκτυο αποχέτευσης προχωρεί και μέχρι το τέλος του χρόνου κανένα σπίτι δεν θα είναι χωρίς αποχέτευση, ενώ οι μελέτες για τα όμβρια ύδατα βρίσκονται στην ολοκλήρωσή τους και με την ένταξη τους στα περιφερειακά προγράμματα θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα.

Η λειτουργία του νέου πρότυπου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην περιοχή εξυπηρετεί δεκάδες οικογένειες, ενώ σε χώρο που βρίσκεται σε απαλλοτρίωση σχεδιάζεται να κατασκευαστεί ένα νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός. Επίσης, οι κυκλοφοριακές μελέτες έχουν ολοκληρωθεί, ενώ αλλάζει ο φωτισμός με λαμπτήρες υψηλής ισχύος και χαμηλής ενέργειας, ώστε να υπάρχει περισσότερο φως και ασφάλεια. Με την αναθεώρηση των χρήσεων γης διαφυλάσσεται η περιοχή από τη περαιτέρω επιβάρυνσή της από την υπερτοπική χρήση και δίνεται ποιότητα στην αμιγή κατοικία.

Στο νέο όραμα της Δημοτικής Αρχής για το Μαρούσι του μέλλοντος, το οποίο βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, προβλέπονται έργα ασφαλτόστρωσης και ανακατασκευή των πεζοδρομίων. Ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού. Διαπλάτυνση και αναβάθμιση της οδού Σωρού. Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας.

Διεκδίκηση από τον ΟΣΚ των απαραίτητων πόρων για την κατασκευή νέων σχολικών αιθουσών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο. Ενίσχυση του πρασίνου σε όλη την περιοχή. 
    
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο