4η διανομή νωπών ψαριών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

320 κιλά φρέσκα ψάρια και διάφορα άλλα είδη αλιευμάτων διέθεσε σήμερα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης, ώστε οι ωφελούμενοί του και οι ωφελούμενοι άλλων κοινωνικών φορέων να μη στερούνται βασικά αγαθά στην καθημερινότητά τους.

Η διανομή των φρέσκων ψαριών, η τέταρτη τους τελευταίους μήνες, είναι το αποτέλεσμα της παρέμβασης του Δημάρχου Αμαρουσίου προς το Γενικό Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Βασίλη Κατσιώτη, με την οποία εξασφαλίστηκε η χορηγία διαφόρων αλιευμάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει  τον κ. Κατσιώτη για την κοινωνική ευαισθησία και τα αλληλέγγυα συναισθήματα του προς το συνάνθρωπο, υπογραμμίζοντας τον ενεργό και έμπρακτό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού στη διατήρηση της  κοινωνικής συνοχής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο διένειμε τα νωπά ψάρια στους ωφελούμενους της Πρόνοιας Δήμου Αμαρουσίου, σε χαμηλοσυνταξιούχους του ΚΑΠΗ, στα Ιδρύματα Χατζηκώνστα και ΗΠΙΟΝΗ, στους Ιερούς Ναούς: της Μητροπόλεως,   του Αγίου Ελευθερίου, Παναγίτσας, καθώς και στους ωφελούμενους των Εργατικών Κατοικιών.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη διανομή νωπών ψαριών στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες


Στιγμιότυπο 2 από τη διανομή νωπών ψαριών στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

Μετάβαση στο περιεχόμενο