Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από την εθελοντική ομάδα SAPT Hellas

Print Friendly, PDF & Email

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη απέστειλε εκ μέρους της ομάδας SAPT Hellas η συν-ιδρύτρια και εθελόντρια κα Χριστίνα Οικονόμου για τη  δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημαρχιακού κτιρίου.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Με την επιστολή αυτή εκ μέρους όλης της εθελοντικής ομάδας της SAPT Hellas  θέλω να σας ευχαριστήσω για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημαρχιακού κτιρίου προς τον σκοπό πραγματοποίησης του ετήσιου Χριστουγεννιάτικου Μπαζάρ μας.

Πραγματικά δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε την απόλυτη καταλληλότητα του χώρου ως προς το μέγεθος και την υποδομή του. Και, βεβαίως, ευχαριστούμε θερμά για την αγαστή συνεργασία τους της κυρία Σοφία Μηνατσή και το προσωπικό ασφαλείας του Δήμου σας.

Το μπαζάρ στέφθηκε με επιτυχία και πιστεύω θα διαπιστώσετε ότι αφήσαμε το χώρο πεντακάθαρο και τακτοποιημένο, όπως άλλωστε τον βρήκαμε.

Εύχομαι ολόψυχα, όχι αν, αλλά όταν, ξαναχρειαστούμε το θαυμάσιο αυτό χώρο να μπορεί ο Δήμος σας και πάλι να σταθεί δίπλα μας. Είναι απαραίτητη σε εμάς και το εθελοντικό μας έργο αυτή η υποστήριξη, όχι μόνο για οικονομικού λόγους αλλά και εμψυχωτικούς …ως αναγνώριση της προσπάθειας μας εδώ και 12 χρόνια.

Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά».

Μετάβαση στο περιεχόμενο