Είναι δίκαιο το αίτημα για την άμεση δημιουργία του 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με τους συλλόγους Γονέων του 18ου Δημοτικού Σχολείου και του 18 Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Στην συνάντηση εργασίας συζητήθηκε η αναγκαιότητα δημιουργίας νέου κτιρίου στέγασης του 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου καθώς οι σημερινές συνθήκες στέγασης του, είναι εκτός προδιαγραφών αφού οι μοναδικοί χώροι στους οποίους λειτουργεί είναι δυο παραχωρηθείσες αίθουσες διδασκαλίας του ισογείου του διδακτηρίου του 18ου Δημοτικού Σχολείου, και στερείται χώρους απαραίτητους για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, όπως χώρο κουζίνας, τραπεζαρία, γραφείο νηπιαγωγών, χώρο υγιεινής νηπίων και ενηλίκων.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης διαβεβαίωσε τους συλλόγους Γονέων πως θα κινήσει κάθε διαδικασία προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του 18ου Νηπιαγωγείου.

Ήδη εστάλει επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ.  Κώστα Γαβρόγλου με την οποία ζητά να  προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επίλυση αυτού του τόσου σημαντικού προβλήματος που αφορά δεκάδες οικογένειες και μαθητές.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του κ.Πατούλη με τους συλλόγους Γονέων του 18ου Δημοτικού Σχολείου και του 18 Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο