2ο Rally Ανοίξεως Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ένας διαφορετικός αγώνας που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους
download _.jpg file 144 KBdownload _.jpg file 147 KBΟ Πρόεδρος της Classic Microcars κ. Γιώργος Κολοτούρος απονείμει αναμνηστική πλακέτα στον Αντιδήμαρχο Κυκλοφορίας κ. Γιώργο Ζήκο για τη συμβολή του στη διοργάνωση του αγώνα


download _.jpg file 143KBdownload _.jpg file 105 KB

Ραντεβού για του χρόνου έδωσαν οι φίλοι του ιστορικού αυτοκινήτου, μετά την επιτυχία που σημείωσε το 2ο Rally Ανοίξεως, με διοργανωτές το Δήμο Αμαρουσίου και την  Classic Microcars.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, αλλά και με διάφορα μικρά απρόοπτα, οι οδηγοί και τα πληρώματα διένυσαν τη διαδρομή Μαρούσι – Μάνδρα – Πόρτο Γερμανό – Βίλια – Σχίνο – Περαχώρι – Λουτράκι και τερμάτισαν με επιτυχία στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο που είχε έλθει να θαυμάσει τα αυτοκίνητα «αντίκα » που στο πέρασμα του χρόνου έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης οδήγησε μία DAX LOTUS SEVEN,  ενώ ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραισμού της πόλης κ. Γιώργος Ζήκος συμμετείχε στον αγώνα με μία PORSE 912 και ήλθε δεύτερος στην κατηγορία F.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Συνολικά απονεμήθηκαν είκοσι έπαθλα. Έπαθλο παρέλαβαν οι τρεις πρώτοι από κάθε κατηγορία, αλλά και το πρώτο γυναικείο πλήρωμα, ο οδηγός του παλαιότερου αυτοκινήτου που συμμετείχε στον αγώνα και ο οδηγός του μικρότερο σε κυβικά αυτοκίνητο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για την ευγενή άμιλλα στον αγώνα και δήλωσε λάτρης του ιστορικού αυτοκινήτου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου τόνισε ότι στηρίζει το ιστορικό αυτοκίνητο και του χρόνου ο αγώνας θα επαναληφθεί με ακόμη παλαιότερα αυτοκίνητα.

Ο Πρόεδρος της Classic Microcars κ. Γιώργος Κολοτούρος απένειμε αναμνηστική πλακέτα στο Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, καθώς και στον Αντιδήμαρχο κ. Ζήκο και στους κ.κ. Βασίλη Κόκκαλη και Δημήτρη Κοκκίνη για τη συμβολή τους στη διοργάνωση του αγώνα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο