Με χορό και τραγούδι γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Emaildownload _.jpg file 645 KBdownload _.jpg file 710 KBdownload _.jpg file 669 KBdownload _.jpg file 778 KBdownload _.jpg file 710 KB


Ο Δήμος Αμαρουσίου γιόρτασε τα Κούλουμα και καλωσόρισε τη Σαρακοστή με παραδοσιακό τρόπο, κλείνοντας έτσι την αυλαία του Αποκριάτικου εορτασμού της πόλης μας.

Η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Δούκα, ο δεξιοτέχνης στο κλαρίνο Κώστας Σαλέας, ο παραδοσιακός τραγουδιστής Ηρακλής Βλάχος, ο Περικλής Ντάλης και ο Παντελής Σούλης, μαζί με 10 μελή ορχήστρα κράτησαν συντροφιά στον κόσμο που βρέθηκε στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου για να γιορτάσει την Καθαρά Δευτέρα, σε μια μοναδική συναυλία Δημοτικής Παραδοσιακής και Λαϊκής μουσικής με νότες από όλη την ηπειρωτική και νησιώτικη Ελλάδα.

Παρόντες στο παραδοσιακό γλέντι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και πλήθος κόσμου που χόρεψε, γλέντησε και απόλαυσε τα νηστίσιμα εδέσματα που προσέφερε ο Δήμος Αμαρουσίου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν φέτος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο