Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου,Ημερίδα του Ομίλου για την UNESCO Δήμου Αμαρουσίου Περιφέρειας Αττικής

Print Friendly, PDF & Email
 


Θέμα: «Δίκτυο προώθησης της ισότητας των φύλων και αντιμετώπισης της έμφυλης βίας των κοινωνικών στερεοτύπων»

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013, ώρα 19:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου


Ο Όμιλος για την UNESCO Δήμου Αμαρουσίου Περιφέρειας Αττικής, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου δράσης με τίτλο «Δίκτυο προώθησης της ισότητας των φύλων και αντιμετώπισης της έμφυλης βίας των κοινωνικών στερεοτύπων» διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9  Δ. Μόσχα).


Η ενημερωτική ημερίδα έχει σκοπό να προβάλει το έργο του Ομίλου έως σήμερα στην  ευρύτερη κοινωνία και να κινητοποιήσει κάθε εμπλεκόμενο φορέα και πολίτη πάνω στα θέματα των ανισοτήτων, που παρατηρούνται ανάμεσα στα φύλα, καθώς και των φαινομένων βίας απέναντι στις γυναίκες.


Ο Όμιλος για την UNESCO Δήμου Αμαρουσίου Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης, έχει ξεκινήσει ανάμεσα από πλήθος ενεργειών και δράσεων τη λειτουργία και ανάπτυξη δικτύου info – points. Το δίκτυο υποστηρίζει γυναίκες- θύματα οποιαδήποτε μορφής βίας (σωματική, λεκτική, ψυχολογική, σεξουαλική), ενώ ενημερώνει οποιοδήποτε ενδιαφέρεται για θέματα καταπολέμησης και αντιμετώπισης της έμφυλης βίας κατά της γυναίκας. (τηλ. επικοινωνίας: 212- 1000-250, & 210- 6147002, emails isotita@unesco.gr, info@unesco.gr).


Η UNESCO Αμαρουσίου είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ομίλων, συλλόγων, και κέντρων για την UNESCO και μέσω αυτής είναι επίσης μέλος της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για την  UNESCO.    
               


 

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο