Στο φιλανθρωπικό αγώνα Μπάσκετ για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπα από τον αγώνα μπάσκετ.Η Ομάδα Καλαθοσφαιριστών Συλλόγων Αμαρουσίου με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Αθμονέων σε αναμνηστική φωτογραφία.


 


Στο φιλικό αγώνα μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη μεταξύ της Ομάδας Καλαθοσφαιριστών Συλλόγων Αμαρουσίου και της ομάδας των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λευκάδας «Ο Λαέρτης» με σκοπό την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου, συμμετείχε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.


Ο αγώνας που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά ανέδειξε νικητή την ομάδα των φιλοξενούμενων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών με έναν πόντο διαφορά.

Συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Επαμεινώνδας Γαρδέλης, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας.


Χορηγοί του αγώνα ήταν ο Δήμος Αμαρουσίου, ο Σύλλογος Αθμονέων καθώς και η εταιρία Eurofood.


Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στο φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανέφερε: «μέσα από φιλικές αθλητικές συναντήσεις όπως η συγκεκριμένη, μέσα από τις πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, συλλόγων και φορέων της πόλης μας με σκοπό την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου, ο στόχος είναι ένας και κοινός: η ανακούφιση των αδύναμων συνανθρώπων μας και η ευαισθητοποίηση και άλλων συμπολιτών μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Καθένας μας μπορεί να γίνει συμμέτοχος, καθένας μπορεί να σταθεί αρωγός του συνανθρώπου του που βρίσκεται σε ανάγκη».
Ο αριθμός λογαριασμού του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου είναι: 041 03 002150 30 (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ).


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο