Υπέροχες παραστάσεις χορού έδωσαν οι σπουδαστές των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Δεκάδες χορευτές κάθε ηλικίας από τα καλλιτεχνικά τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου ξετύλιξαν το ταλέντο τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές, στο διήμερο Φεστιβάλ Χορού,  ρυθμικής, μπαλέτου και σύγχρονου χορού, αλλά και σε παραστάσεις παραδοσιακών και κοινωνικών χορών, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης βρέθηκε κοντά στους σπουδαστές των ερασιτεχνικών καλλιτεχνικών τμημάτων, συγχαίροντάς τους για την άρτια σκηνική παρουσία τους, τη συνεχή πρόοδο τους και την ολοκλήρωση με επιτυχία ενός ακόμη κύκλοι σπουδών.
Ιδιαίτερα συγχαίρει τις υπεύθυνες διδασκαλίας Ζέφη Μπαρτζώκα, Αφροδίτη Κορέτση, Έφη Κεραμάρη και τον υπεύθυνο διδασκαλίας Γιώργο Φραγκάκη, που εξελίσσουν με τη διδασκαλία τους σπουδαστές ως προσωπικότητες και ως χορευτές, καθώς και όλους τους συντελεστές για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του πολιτισμού στην πόλη του Αμαρουσίου.

Στο Φεστιβάλ Χορού παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.  Παναγιώτης Βραχνός, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, Κατερίνα Ιωάννου,Μιχάλης Παπαδόπουλος και η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO κα Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.                                   

 

Σχετικά αρχείαΥπέροχες παραστάσεις χορού έδωσαν οι σπουδαστές των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Μετάβαση στο περιεχόμενο