Γιορτές Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου 2019

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Η επένδυσή μας στον αθλητισμό είναι διαρκής. Διατηρούμε ασφαλείς, καθαρές και περιποιημένες τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις μας, βάζουμε τα θεμέλια για νέες εγκαταστάσεις που λείπουν από την πόλη»
 

Ένας ακόμη χρόνος άθλησης για τα μέλη του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου ολοκληρώνεται, και οι πρωταγωνιστές μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 συμμετέχουν σε μία μεγάλη Γιορτή Αθλητισμού.

Με αφορμή της φετινές γιορτές Αθλητισμού, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Χιλιάδες συμπολίτες μας, και φέτος, συμμετείχαν στα δημοτικά προγράμματα αθλητισμού του Δήμους μας. Αξιοποίησαν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Δέχθηκαν τα ευεργετικά οφέλη του αθλητισμού στην υγεία, στη διάθεση και στην καθημερινότητά τους. Θέλουμε στο Μαρούσι οι αθλητικές εγκαταστάσεις να είναι γεμάτες από αθλούμενους κάθε ηλικίας, και κυρίως, από τους νέους μας. Θέλουμε να βλέπουμε τους δημότες μας αθλητικά ενεργούς. Η επένδυσή μας στον αθλητισμό είναι διαρκής. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διατηρούμε ασφαλείς, καθαρές και περιποιημένες τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις μας, βάζουμε τα θεμέλια για νέες εγκαταστάσεις που λείπουν από την πόλη, προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές άθλησης, υγείας και ευεξίας για όλους και κυρίως για τα παιδιά μας».

Ο Πρόεδρος τη Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου Νίκος Πέππας, καλεί όλους τους πολίτες να δώσουν το «παρών» στις καταληκτικές αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου, «να τιμήσουν τους αθλητές και τους προπονητές τους για τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς, και να επικροτήσουν την επιλογή τους, και φέτος, να δώσουν παλμό ζωντάνιας και υγείας στην καθημερινότητά τους μέσα από τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου».

 

Μετά τις Γιορτές Αθλητισμού, σειρά έχει το αθλητικό και πολιτιστικό camp του Δήμου Αμαρουσίου που είναι έτοιμο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο να υποδεχτεί τα παιδιά για ατελείωτες ώρες διαπαιδαγώγησης και αναψυχής. Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Αθλητικό Κέντρο στο τηλ. 210 6107650.

 

Σχετικά αρχείαΓιορτές Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου 2019


Αναλυτικο πρόγραμμα όλων των δραστηριοτήτων που θα λαβουν χώρα στις “Γιορτές Αθλητισμου”

Μετάβαση στο περιεχόμενο