Ξεκίνησε το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο Athens Open. Γ. Πατούλης: Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια των αθλητών. Εμείς στο Μαρούσι στηρίζουμε τέτοιες διοργανώσεις και έτσι θα συνεχίσουμε.

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 180KB|


 


Με τη συμμετοχή δέκα ξένων αθλητών και τριών Ελλήνων, ξεκίνησαν οι αγώνες του τουρνουά τένις με αμαξίδιο Athens Open, σήμερα Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009, στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Πρόκειται για μία σημαντική αθλητική διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν αθλητές υψηλού επιπέδου με κινητικά προβλήματα από όλο τον κόσμο.

Κοντά στους αθλητές, στην επίσημη έναρξη των αγώνων, βρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης. Σε ερώτηση δημοσιογράφου από το τηλεοπτικό ψηφιακό κανάλι της ΕΤ, Prisma Plus σχετικά με την υποστήριξη του τουρνουά  από τον Δήμο Αμαρουσίου ο κ. Δήμαρχος ανέφερε:

« Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε αυτή τη αξιόλογη προσπάθεια των αθλητών. Εμείς στο Μαρούσι στηρίζουμε τέτοιες διοργανώσεις και έτσι θα συνεχίσουμε. Οι συμμετέχοντες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σ’ ένα αγώνισμα που σίγουρα θέλει μεγάλη αντοχή, αλλά και δεξιοτεχνία. Τέτοιες διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας είναι επίσης ένα σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές και πιστεύω ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο