Ξεκίνησε η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για τα ΚΔΑΠ και παραμένει ενεργή

Print Friendly, PDF & Email

Ξεκίνησε η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για τα ΚΔΑΠ και θα παραμείνει ενεργή έως τις 11/10/2019

Αγαπητοί γονείς,

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, που θα λειτουργήσουν στο Δήμο Αμαρουσίου τη νέα σχολική χρονιά 2019 -2020, και υλοποιούνται στα πλαίσια της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»,   δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά του Δήμου μας να συμμετάσχουν σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες με στόχο να απασχολούνται δημιουργικά και ευχάριστα.

Τα ΚΔΑΠ θα στεγάζονται στις κτιριακές εγκαταστάσεις των Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων, 15ο (Κυπρίων Αγωνιστών & Μακρυγιάννη) και 18ο (Συγγρού & Ίωνος) και θα λειτουργούν, από τις 16:00 έως τις 20:00 καθόλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους ενώ μετά την λήξη του και έως τις 31 Ιουλίου (καταληκτική ημερομηνία των δραστηριοτήτων), το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 08:00 έως τις 12:00.

Παρακαλούμε όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετάσχουν τα παιδιά σας στην ανωτέρω δράση, να επιλέξετε κατά σειρά προτίμησης, τις δραστηριότητες που θα θέλατε να υλοποιηθούν, προκειμένου να μας διευκολύνετε στη δημιουργία των τμημάτων απασχόλησης των παιδιών αποστέλλοντας την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο κάτωθι email : (fpassali@maroussi.gr).

Παρακαλούνται ιδιαίτερα οι κάτοχοι voucher από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. να το σημειώσουν οπωσδήποτε κατά την αποστολή του email.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα, 2ος  όροφος, τηλ. επικοινωνίας :213-2038203 κα Πάσσαλη Φρόσω).

Για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Μετάβαση στο περιεχόμενο