Ξεκίνημα για έναν νέο θεσμό – Έγιναν οι εκλογές για το πρώτο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ένας νέος θεσμός δημιουργικής έκφρασης της νέας γενιάς της πόλης μας ξεκινά τη λειτουργία του, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αμαρουσίου.

Το ξεκίνημα αυτό σηματοδοτείται από την εκλογή των μελών του πρώτου Συμβουλίου, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της 30ης  Μαρτίου για την ανάδειξη των μελών του Τοπικού Συμβουλίου.

Αναλυτικότερα, οι εγγεγραμμένοι στο μητρώο νέων ήταν 309.

Ψήφισαν: 167
Έγκυρα: 155
ʼκυρα: 9
Λευκά: 3


Εξελέγησαν ως μέλη για το 1ο Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Αμαρουσίου οι (εντός παρενθέσεων οι ψήφοι που έλαβαν):1.Αμέρσα Μαρκολέφα(66)
2.Δημήτριος Καρλαύτης(61)
3.Δήμητρα Μαυράκη(59)
4.Αθηνά Μηναδάκη(55)
5.Χρήστος Ζήκος(54)
6.Αθανάσιος Βλαχοπιώτης(43)
7.Χριστίνα Αντιγόνη Σμπόνια(38)
8.Δημήτριος Αναστασάκος(32)
9.Παναγιώτης Λύκουρας(27)

 


 


 


 


Τα αποτελέσματα θα επικυρωθούν από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, και κατόπιν αυτού τα μέλη που εξελέγησαν θα συγκροτηθούν σε σώμα.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, « η Δημοτική Αρχή πιστεύει στους νέους και στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια δυναμικής έκφρασης των προβληματισμών και των ιδεών τους. Μέσα απ’ τη λειτουργία του νέου αυτού θεσμού, του Τοπικού Συμβουλίου Νέων, φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει και ενεργοποιήσει τη νέα γενιά της πόλης μας, δίνοντας της τη δυνατότητα να ασχοληθεί ουσιαστικά και σε βάθος με τα κοινά της πόλης».

Μετάβαση στο περιεχόμενο