Βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη «Μαχητική Λέσχη» Kick Boxing για τη συμβολή στην ανάπτυξη του αθλήματος του και στη διεξαγωγή του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το γιο του Αλέξανδρο και νικητές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος κατά την τελετή βράβευσης τους.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το γιο του Αλέξανδρο και την Αντιπρόεδρο του Γ.Σ. Γαλατσίου «Μαχητική Λέσχη» Ευαγγ. Θεοχάρη, στη διάρκεια της βράβευσής τους για την προσφορά του στην ανάπτυξη του Kick Boxing και στη διεξαγωγή του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
Με τη συμμετοχή 60 συλλόγων και 330 αθλητών από όλη την Ελλάδα, διεξήχθη με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Kick Boxing στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, που διοργάνωσε για έκτη συνεχή χρονιά ο Γ.Σ. Γαλατσίου «Μαχητική Λέσχη», υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.
Ο κος Πατούλης παρακολούθησε τους αγώνες, οι οποίοι διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία, απομένοντας εκ μέρους των διοργανωτών τα βραβεία και τους τιμητικούς επαίνους στου νικητές, μαζί με τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχές του για κάθε επιτυχία στους αθλητικούς στόχους τους.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Δημήτρης Μπακιρτζής απένειμε τιμητική διάκριση στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη ως ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής του στην ανάπτυξη του αθλήματος και στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Παρόντες στη διοργάνωση του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ήταν επίσης ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, και προπονητής του Συλλόγου κος Γιάννης Θεοχάρης, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα Ευαγγελία Θεοχάρη και ο γιατρός του Συλλόγου κος Γιάννης Καλιάτσος.