Στην τιμητική εκδήλωση για την Πρόεδρο του Συλλόγου Προστασίας του αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά» από το Σύλλογο «ΠΝΟΗ» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης από του βήματος απευθύνει θερμό χαιρετισμό στην τιμητική εκδήλωση για την Πρόεδρο του Συλλόγου Προστασίας αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά», πρεσβυτέρα Β. Μετταληνού.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Συλλόγου «ΠΝΟΗ» Ευαγγ. Κουτρουμπή, μέλη και φίλους του Συλλόγου στην εκδήλωση τιμής για την Πρόεδρο του Συλλόγου «Η Αγκαλιά».


Στην εκδήλωση τιμής της Προέδρου του Συλλόγου Προστασίας του αγέννητου παιδιού «Η ΑΓΚΑΛΙΑ»,πρεσβυτέρας, κα Βαρβάρας Μετταληνού, που διοργάνωσε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Περιβαλλοντικός, Πολιτιστικός, Κοινωνικός Σύλλογος «Η ΠΝΟΗ», παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κος Πατούλης εξήρε το σπουδαίο κοινωνικό έργο και την προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο του Συλλόγου «Η ΑΓΚΑΛΙΑ», συγχαίροντας το Σύλλογο «ΠΝΟΗ» για την πρωτοβουλία του να τιμήσει την Πρόεδρο του κα Μετταληνού, ως μία μικρή ένδειξη αναγνώρισης για την άοκνη προσπάθεια και τη συμβολή της στην προστασία του παιδιού και της μητέρας του.


Από την πλευρά της η κα Μετταληνού σε μία ιστορική αναδρομή αναφέρθηκε στην ίδρυση του Συλλόγου το 1998 από τον Καθηγητή της Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, π. Γεώργιο Μετταληνό με άλλους διακεκριμένους επιστήμονες, με σκοπό  την προστασία του παιδιού, παράλληλα με τη φροντίδα και την υποστήριξη της γυναίκας άγαμης ή έγγαμης, κακοποιημένης ή μη, που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Ευάγγελος Κουτρουμπής ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και για την εν γένει υποστήριξή του στο έργο του Συλλόγου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο