Τους επιτυχόντες μαθητές της πόλης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ως ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών τους

Print Friendly, PDF & EmailΠαρουσία πλήθους γονέων, συγγενών και καθηγητών πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών της πόλης που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονείμει τιμητικό έπαινο μαζί με κεραμικό έργο τέχνης ως δώρο στους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτης σε αναμνηστικές φωτογραφίες με τους επιτυχόντες μαθητές της πόλης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Τους μαθητές των σχολείων της πόλης του Αμαρουσίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τίμησε και εφέτος ο Δήμος Αμαρουσίου, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012.


Στην κατάμεστη από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, αίθουσα Τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης» του Κεραμικού Κέντρου Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης απένειμε τιμητικό έπαινο στους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρα μας, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας, της επιμονής και της υπομονής που επέδειξαν στον αγώνα για την κατάκτηση του σημαντικού αυτού στόχου. Επίσης τους προσφέρθηκε ως δώρο κεραμικό έργο τέχνης. Η βράβευση των μαθητών αποτελεί επίσης και αναγνώριση τόσο των γονέων, όσο και των δασκάλων και καθηγητών τους για την σημαντική συμβολή και συμπαράστασή τους στην αγώνα τους για την επιτυχία.
Ο κος Πατούλης εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του προς όλους για τη σημαντική αυτή επιτυχία τους και προέτρεψε τους μαθητές να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια και τα όνειρα τους.
« Είναι αλήθεια ότι η σημερινή κατάσταση που βιώνει η πατρίδα μας σας δημιουργεί ανασφάλεια και δικαιολογημένα, για την επαγγελματική σας αποκατάσταση και το εργασιακό σας μέλλον, όμως δεν πρέπει ούτε να απελπίζεστε ούτε να εγκαταλείπετε τα όνειρα σας, αλλά σε πείσμα των καιρών να προσπαθείτε για το καλύτερο. Και το βέβαιο είναι ότι εάν παλεύετε για όσα επιθυμείτε, όσα εμπόδια και εάν ορθώνονται, θα τα καταφέρετε».
Παράλληλα, ο κος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Δήμου Αμαρουσίου για την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών, ώστε μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, τα σχολικά συγκροτήματα να παραμένουν τα καλύτερα σε όλη την Αθήνα από άποψης εκπαιδευτικού προσωπικού, υλικοτεχνικής υποδομής και παροχής υπηρεσιών.
Κλείνοντας ο κος Πατούλης τον χαιρετισμό του ευχήθηκε στους επιτυχόντες μαθητές να είναι πάντα άξιοι, καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία στην πορεία τους.


Επίσης σε μήνυμά του ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Θεόδωρος Παπαθεοδώρου εξέφρασε τόσο στους γονείς όσο και στους μαθητές τα ειλικρινή συγχαρητήρια του προτρέποντας τους να αξιοποιήσουν τα φοιτητικά χρόνια που μόλις ξεκινούν με ενεργό, ουσιαστικό και ριζοσπαστικό τρόπο.


Οι μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας είναι τελειόφοιτοι από το 1ο Λύκειο / 2ο Λύκειο / 3ο Λύκειο / 4ο Λύκειο / 5ο Λύκειο / 6ο Λύκειο / 8ο Λύκειο / 9ο Λύκειο / 1ο ΕΠΑΛ/ 2ο ΕΠΑΛ / ΕΠΑΛ Αναβρύτων / Πειραματικό Λύκειο Αναβρύτων.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης, ο Αντιδήμαρχος Νικόλας Αλεπούς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Πολυχρονιάδης και Κατερίνα Ψάλτη. Επίσης παρέστη ο Ειδικός Γραμματέας Μιχάλης Μπάρλας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο