Ορκίστηκε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφούσας παράταξης ο Αθανάσιος Βελής

Print Friendly, PDF & EmailΠαρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ο Αθ. Βελής υπογράφει μετά την ορκωμοσία του για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου τα προβλεπόμενα έγγραφα από τον Κώδικα του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα.Ο Δήμαρχος Αμαρουσιου Γ. Πατούλης με τον Αθ. Βελή, μετά την ορκωμοσία του για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου.


Ορκίστηκε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κου Γιώργο Πατούλη για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφούσας παράταξης «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» ο κος Αθανάσιος Βελής, στη θέση του παραιτηθέντος κου Νικόλαου Δούση – Ρασσιά.


Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, κατά την οποία αναγνώστηκε ο όρκος και υπογράφηκαν τα προβλεπόμενα έγγραφα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα.


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης αμέσως μετά την ορκωμοσία δήλωσε: 
«Δεχόμαστε με ευχαρίστηση την παρουσία και συμμετοχή του Θανάση Βελή στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, που είναι ο πρώτος επιλαχόντας μετά τον κο Δούση.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του, όπως άλλωστε έπραξε και κατά τα προηγούμενα χρόνια, ώστε μέσα από την κοινή μας προσπάθεια να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πόλη μας.
Ο κος Δούσης – πρόσθεσε -παραμένει στις τάξεις της παράταξή μας, θα έχει την συνδρομή και την υποστήριξη μας στην ανθρωπιστική του προσπάθεια με τους «Γιατρούς της Ειρήνης», ενώ θα συνεχίσουμε και στο επόμενο διάστημα την κοινή μας πορεία για ένα πιο όμορφο Μαρούσι. Του εκφράζουμε την ευχαρίστηση μας για την έως σήμερα προσφορά του στην πόλη του Αμαρουσίου.


Από την πλευρά του ο κος Βελής ευχαρίστησε θερμά τον κο Δήμαρχο εκφράζοντας την ειλικρινή διάθεσή του να συνδράμει στο έργο της Διοίκησης, επ’ ωφελεία της πόλης, όπως άλλωστε είχε πράξει και κατά τη συμμετοχή του στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο