Τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας – Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Κόκκαλη στην ανακοίνωση της Εντεταλμένης Συμβούλου για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής

Print Friendly, PDF & Email

Η ανακοίνωση της εντεταλμένης συμβούλου για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής κας Τσούπρα, χθες το μεσημέρι και ενώ η κακοκαιρία βρισκόταν σε εξέλιξη ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει να αναλώνεται σε ευχολόγια και θεωρίες αποφεύγοντας συστηματικά να αποδείξει εμπράκτως την διάθεσή της για σχέσεις συνεργασίας και συναλληλίας.

Η παντελής απουσία οποιασδήποτε επικοινωνίας ή συντονισμού από το αρμόδιο όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής με τους Δήμους τουλάχιστον σε ότι αφορά τον Βόρειο Τομέα αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο.

Παρά τις δηλώσεις του κ. Καραμέρου, ο οποίος έσπευσε να προβεί σε δηλώσεις διαβεβαιώνοντας για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Περιφέρειας Αττικής, καμία ενημέρωση ή επικοινωνία δεν υπήρξε με τον Δήμο Αμαρουσίου – όπως και με άλλους Δήμους – για τον συντονισμό των ενεργειών ενόψει του χιονιά.

Ενδεικτικό άλλωστε της συνεργασίας και της συναλληλίας είναι το γεγονός ότι ακόμα αναμένουμε την υδροφόρα της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς το προηγούμενο καλοκαίρι στο Κτήμα Καρέλλα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο