Μελωδικές ευχές για το ερχομό του νέου έτους δέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης από την Πολιτιστική και Μουσικοχορευτική Ομάδα του Αδελφοποιημένου Δήμου του Ακριτικού Καστελόριζου και από την Φιλαρμονική Ορχήστρα

Print Friendly, PDF & Email

Χαρμόσυνες πρωτοχρονιάτικες μελωδίες και κάλαντα της πρωτοχρονιάς πλημμύρισαν το γραφείο του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη από την Πολιτιστική και μουσικοχορευτική ομάδα Καστελοριζίου και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου.

Την αυλαία των πρωτοχρονιάτικων ευχών άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου, που έπαιξε για το Δήμαρχο παρόντων επίσης στελεχών της Διοίκησης, Δημοτικών Συμβούλων και εργαζομένων τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και επίκαιρες μελωδίες.
Εκ μέρους της Ορχήστρας   ο μαέστρος κ. Αντώνης Κανδηλιώτης ευχήθηκε στο Δήμαρχο «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Επιτυχία» στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο του και ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τη Φιλαρμονική για τη σημαντική προσφορά της στον πολιτισμό με την  παρουσία της στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Στη συνέχεια η Πολιτιστική και μουσικοχορευτική ομάδα από το ακριτικό Καστελόριζο με το οποίο ο Δήμος Αμαρουσίου έχει αδελφοποιηθεί από το 2012 ευχήθηκε μελωδικά και με ιδιαίτερες μαντινάδες του νησιού  «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Χρονιά» στο Δήμαρχο, ο οποίος, αφού τους συνεχάρη για τις υπέροχες ερμηνείες τους, τους προσέφερε γλυκίσματα και συμβολικά δώρα.

Στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εύχεται σε όλους «Καλή Χρονιά» με υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη, σημειώνοντας ότι «με αισιοδοξία, ανθρωπιά και αλληλεγγύη, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και το 2017 για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 2 από τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 3 από τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 4 από τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 5 από τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 6 από τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 7 από τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο