Το θερμό χειροκρότημα του κοινού απέσπασαν τα παιδιά των Τμημάτων Θεατρικού Παιχνιδιού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με δύο θεατρικά δρώμενα στο κλειστό θέατρο του Αμαλίειου, τα παιδιά των Τμημάτων του Θεατρικού Παιχνιδιού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού παρουσίασαν στους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους τους το ταλέντο και τις καλλιτεχνικές κατακτήσεις τους, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που διεξάγονται  με την ευκαιρία  της επιτυχούς  ολοκλήρωσης μίας ακόμη χρονιάς.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη ευχαρίστησε τους γονείς και τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, που δίνει την ευκαιρία σε όλους να καμαρώσουμε και να επιβραβεύσουμε με το πιο θερμό χειροκρότημά μας τους μικρούς νέους καλλιτέχνες.  Μεταφέροντας το μήνυμα του κου Πατούλη, υπογράμμισε ότι η εγκάρδια ανταπόκρισή σας  στα πολιτιστικά προγράμματα του Δήμου, ενισχύει  περαιτέρω την αποφασιστικότητα της Δημοτικής Αρχής να συνεχίσει με κάθε τρόπο να παράγει πολιτισμό στο Μαρούσι, παρά τη δύσκολη  οικονομική συγκυρία και να στηρίζει κάθε πολιτιστική και καλλιτεχνική πρωτοβουλία. Παράλληλα ευχαρίστησε τις δασκάλες των Τμημάτων κα Βασιλική Ξυνοπούλου και κα Ράσμι Σούκουλη για την εκπληκτική εκπαίδευση των παιδιών στο θεατρικό παιχνίδι.

Τα Τμήματα θεατρικού παιχνιδιού των παιδιών ηλικίας 4-6 ετών παρουσίασαν το θεατρικό: Ελληνική μυθολογία, ποιήματα και τραγούδια: Δήμητρα και Περσεφόνη, Η αρπαγή της Ευρώπης και Αποσπάσματα από τα ποιήματα: «Ο Ήλιος ο Ηλιάστρος» – Οδ. Ελύτης και «Το κυκλάμινο»- Γ. Ρίτσος.

Ακολούθως τα μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 6 – 16 ετών παρουσίασαν το θεατρικό παιχνίδι «Το μαγικό τέλος», στο οποίο την τελευταία νύχτα του κόσμου, δύο ομάδες μάγων διαγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιά θα κερδίσει τη θέση του τελευταίου διασκεδαστή της ανθρωπότητας για να φύγουν όλοι με το χαμόγελο στα χείλη. Και ενώ τα λεπτά περνάνε τα τρυκς, τα χορευτικά, οι εμφανίσεις και τα πολλά μαγικά χαρίζουν άπλετο γέλιο.

Οι εκδηλώσεις του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού συνεχίζονται την Τετάρτη 3  Ιουνίου 2015 με τα εγκαίνια της Α’ Έκθεσης των Τμημάτων: Ζωγραφικής Ενηλίκων, Σκίτσου και ζωγραφικής Εφήβων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου και ώρα 20:30.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τα παιδιά των Τμημάτων Θεατρικού Παιχνιδιού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Στιγμιότυπο 2 από τα παιδιά των Τμημάτων Θεατρικού Παιχνιδιού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Στιγμιότυπο 3 από τα παιδιά των Τμημάτων Θεατρικού Παιχνιδιού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Στιγμιότυπο 4 από τα παιδιά των Τμημάτων Θεατρικού Παιχνιδιού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Στιγμιότυπο 5 από τα παιδιά των Τμημάτων Θεατρικού Παιχνιδιού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο