Το σημαντικό πρόγραμμα μεταφοράς των φοιτητών Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης- Πεύκης προς την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου υλοποιεί και εφέτος ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Κατάθεση αιτήσεων από 31 Αυγούστου 2015

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόγραμμα για την εξυπηρέτηση των φοιτητών που διαμένουν στο Μαρούσι, αλλά και στον γειτονικό Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία για 17η χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου.

Πρόκειται για το πρόγραμμα μεταφοράς των φοιτητών  προς την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.   

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή  με αίτησή τους στο Τμήμα Υποστήριξης Δομών Εκπαίδευσης της Δ/σης Δημοτικής Περιουσίας και Προμηθειών Δήμου Αμαρουσίου από την 31η Αυγούστου 2015.

Με την εγγραφή, θα εκδοθεί παράλληλα και η κάρτα επιβίβασης στο λεωφορείο του Δήμου. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση και η κατάθεση των κάτωθι δικαιολογητικών:

1. Για τους Φοιτητές που διαμένουν στο Μαρούσι:
Δελτίο της φοιτητικής ταυτότητας και την «ARTEMIS CARD»
Τα δικαιολογητικά για την απόκτηση της «ARTEMIS CARD» είναι τα εξής:
α. Συμπλήρωση αίτησης
β. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και
γ. ένα λογαριασμός ΔΕΚΟ, όπου θα αναγράφεται η διεύθυνση του ενδιαφερόμενου και θα αποδεικνύεται ότι είναι κάτοικος Αμαρουσίου ή φωτοτυπία εκκαθαριστικού της Εφορίας (των γονέων) ή Ε1.
Η «ARTEMIS CARD» εκδίδεται στο Δημοτικό Κατάστημα (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα) κατά τις ώρες 08:30-15:30.

2. Για τους Φοιτητές που διαμένουν στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης:

Δελτίο φοιτητικής ταυτότητας και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ που θα αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας και θα αποδεικνύεται ότι είναι κάτοικος Λυκόβρυσης ή Πεύκης.

Η επιβίβαση των φοιτητών θα γίνεται από:

1.  Τον Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου στις 7:40 π.μ.

2. Την οδό Κηφισίας και Δ. Γούναρη γωνία στις 7:45 π.μ.

3. Τη Λεωφόρο Κηφισίας (δαχτυλίδι) στις 7:50 π.μ.

Για  περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη  Δ/ση Δημοτικής Περιουσίας & Προμηθειών Τμήμα Υποστήριξης Δομών Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα, Μαρούσι (2ος όροφος).
Τηλέφωνα επικοινωνίας:  213 20 38 294 – 275, από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο