Το Ολυμπιακό Μαρούσι πήρε τη σκυτάλη και έκανε τη διαφορά στους αγώνες σκυταλοδρομιών δρόμου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης:  Ενώνουμε τους ανθρώπους με τον αθλητισμό, ξεπερνάμε τα προβλήματα μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Το Ολυμπιακό Μαρούσι πήρε τη σκυτάλη και έκανε την διαφορά, στέλνοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το μήνυμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας στη δεύτερη στάση του Relays Bikos για το 2015.

Με πρωτεργάτη το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη που έκανε την εκκίνηση και έτρεξε και ο ίδιος, δίνοντας το σύνθημα για συνεργασία και ομαδικό πνεύμα, αξίες που διέπουν το Δήμο Αμαρουσίου, πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας  έτρεξε και διασκέδασε στους δρόμους της πόλης απολαμβάνοντας την  υπέροχη ηλιόλουστη μέρα, προσφέροντας παράλληλα την στήριξή του στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Ομάδων και στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα.          

«Η συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα είναι αξίες που επιτάσσει η εποχή μας και συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, όχι μόνο στο δικό μας Δήμο στο Μαρούσι, αλλά σε όλη την Ελλάδα. Ο συμβολισμός της σκυτάλης πρεσβεύει αυτές στις αξίες και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που όλα αυτά έγιναν στον Ολυμπιακό μας Δήμο. Ενώνουμε τους ανθρώπους με τον αθλητισμό, ξεπερνάμε τα προβλήματα μέσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των αγώνων.

Παρόντες στους αγώνες σκυταλοδρομιών ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Καρλαύτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Πέτρος Κόνιαρης.        

Στο πιο Ολυμπιακό αγώνα σκυταλοδρομιών δρόμου, που είχε εκκίνηση από την οδό του Ολυμπιονίκη Τσικλητήρα, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι σύγχρονοι Έλληνες Ολυμπιονίκες. Την πολυπληθή παρουσία των Ολυμπιονικών αποτελούσαν χρυσοί και αργυροί Ολυμπιονίκες όπως η Βούλα Κοζομπόλη, η Αγγελική Καραμπατάκη, η Ευτυχία Καραγιάννη, ο Νίκος Συρανίδης, η Νίκη Μπακογιάννη, η Αθηνά Αγγελοπούλου, αλλά και οι Δημήτρης Καφφάτος, Μάριος Μπασματζίαν και Έφη Παππά.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη επισήμανε: « Για μας είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε εδώ γιατί μας αρέσουν τα Relays, μας αρέσει ο συμβολισμός της σκυτάλης και επικοινωνούμε το μήνυμα της συμμετοχής στον αθλητισμό. Θέλουμε να βλέπουμε τον κόσμο να ασχολείται με τον αθλητισμό, να προσπαθεί, να συμμετέχει και στόχος μας είναι να συμβάλουμε κι εμείς στην αλλαγή της καθημερινότητάς μας.»                                      

Ξεχωριστές στιγμές στον αγώνα ήταν η προσπάθεια των μελών της ομάδας ράγκμπι με αμαξίδιο του Δήμου Αμαρουσίου, με προπονητή τον Βάιο Γιώρα, που  με την προσπάθειά τους έστειλαν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν κάνει διακρίσεις .

Τα κανάλια Novasports με την Running Team έκλεψαν την παράσταση σε αγωνιστικό επίπεδο, κερδίζοντας τις πρώτες θέσεις , ενώ το παρών έδωσε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με τον Πρόεδρο του Σωτήρη Τριανταφύλλου και άλλους αθλητικούς συντάκτες.             

Τα Relays στο Μαρούσι στήριξαν εθελοντικά οι Εθελοντές Γυμναστές Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου, οι Διασώστες από την Lifeguard Hellas, το κίνημα «Μπορούμε», ενώ εξαιρετική ήταν η ανταπόκριση των συμμετεχόντων που προσέφεραν φρέσκα φρούτα για να δοθούν σε άπορες οικογένειες.  Μεγάλη ανταπόκριση είχε και η παράλληλη δράση των Relays στο Μαρούσι, με τη συμβολή του συλλόγου «Περπατώ» για την ασφάλεια και την οδήγηση.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1


Στιγμιότυπο 2


Στιγμιότυπο 3


Στιγμιότυπο 4


Στιγμιότυπο 5


Στιγμιότυπο 6


Στιγμιότυπο 7


Στιγμιότυπο 8


Στιγμιότυπο 9


Στιγμιότυπο 10

Μετάβαση στο περιεχόμενο