Μία ξεχωριστή συναυλία, την πρώτη της φετινής Άνοιξης, χάρισε στο ακροατήριο το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία προσέφεραν στο ακροατήριο της αίθουσας εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου οι 17 μονωδοί του Τμήματος Μελοδραματικής του Δημοτικού Ωδείου που ερμήνευσαν μουσικά αποσπάσματα ποικίλης θεματολογίας στην πρώτη συναυλία της φετινής Άνοιξης.

Χαιρετίζοντας και εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, τους παρευρισκομένους στη βραδιά, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, μίλησε με θερμά λόγια για την εξαιρετική δουλειά που καθηγητές και μαθητές πραγματοποιούν στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου και συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για την πολύ καλή τους εμφάνιση.

Το πρόγραμμα της πρώτης ανοιξιάτικης συναυλίας του Δημοτικού Ωδείου περιελάμβανε αποσπάσματα από όπερες, οπερέτες, μιούζικαλ αλλά και ελληνικά τραγούδια, κωμικά και δραματικά, ποικίλης θεματολογίας.

Την επιμέλεια του προγράμματος είχε η καθηγήτρια του Τμήματος Μελοδραματικής Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, ενώ τη μουσική προετοιμασία των σπουδαστών και τη συνοδεία τους στο πιάνο είχε ο Μανώλης Παπαγιάννης.

Την εμφάνιση των σπουδαστών παρακολούθησε και η Διευθύντρια του Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο με όλους τους συντελεστές της βραδιάς με το πέρας της εμφάνισής τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο