Το ΜΑΡΟΥΣΙ με το μοναδικό ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΛΙΚΗ ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ανοίγει αυλαία σε ένα ανεπανάληπτο εορταστικό σκηνικό

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στην πόλη μας, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, πίστης, ελπίδας και ανθρωπιάς 

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 19:00, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας    

Ο Δήμος Αμαρουσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με προσκεκλημένη στη Μεγάλη Γιορτή όλη την πόλη, επιδιώκοντας να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους και να σκορπίσει αισιοδοξία, χαρά και πολύ κέφι.  

Την αυλαία στο ανεπανάληπτο εορταστικό σκηνικό ανοίγει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, με το άναμμα του μεγαλύτερου φυσικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που βρίσκεται και φέτος στο Μαρούσι.
 
Στη φαντασμαγορική βραδιά κοντά μας θα βρίσκεται ο μοναδικός Γιώργος Τσαλίκης σε μια συναυλία που θα ξεσηκώσει το κοινό με παλιές και νέες του επιτυχίες και θα απογειώσει το κέφι όλων με την ξεχωριστή σκηνική παρουσία του.

«Τα φετινά Χριστούγεννα είναι αφιερωμένα στην αγάπη και στην κοινωνική αλληλεγγύη. Σας περιμένουμε και φέτος να γιορτάσουμε μαζί στην πόλη μας, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, πίστης, ελπίδας και ανθρωπιάς, να ξαναγεννηθούμε στη μαγεία της παιδικής αθωότητας και να νοιώσουμε την ανθρώπινη και αναντικατάστατη ανάγκη να ανακτήσουμε τις σχέσεις με αγαπημένα μας πρόσωπα και με όλους τους συνανθρώπους μας» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.           

Μουσικές εκδηλώσεις, με ποικίλα δρώμενα για τα παιδιά, παγοδρόμιο, καρουζέλ, θεματικά ξύλινα σπιτάκια, αλλά και το Χωριό του Άι Βασίλη με πολλές εκπλήξεις, θα χαρίσουν γιορτινή διάθεση και χαμόγελα στους συμπολίτες και στους επισκέπτες της πόλης, καθ όλη την εορταστική περίοδο, με επίκεντρο το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο και την Πλατεία Αγίας Λαύρας (Μητροπόλεως και Κηφισίας ).         

 

Σχετικά αρχείαΕκδηλώσεις από 3/12/2016 έως 5/1/2017

Μετάβαση στο περιεχόμενο