Το Μαρούσι αποχαιρετά τον Μεγάλο άνθρωπο του ελληνικού μπάσκετ Μιχάλη Βιντζηλαίο

Print Friendly, PDF & Email

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του αλλά και στη μεγάλη οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ, εκφράζει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, πληροφορηθείς την είδηση της απώλειας του Μαρουσιώτη Μιχάλη Βιντζηλαίου, από των πλέον διακεκριμένων αθλητικών παραγόντων της πόλης και επί σειρά ετών στελέχους και επίτιμου αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ.

«Ο Μιχάλης Βιντζηλαίος, παλαιό στέλεχος του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου,  επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του κατά την περίοδο 1985 -1990, υπήρξε ένας «ογκόλιθος» ανάμεσα στους αθλητικούς παράγοντες της πόλης του Αμαρουσίου.

Σταθερός εκπρόσωπος του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου στις αθλητικές ομοσπονδίες καλαθοσφαίρισης, υπηρέτησε, επίσης, το άθλημα από διάφορες άλλες θέσεις όπως ως Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Κ.Α).

Ακολούθησε μακροχρόνια θητεία ως στενός συνεργάτης του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γεώργιου Βασιλακόπουλου και Επίτιμου Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας».

Ο εκλιπών είχε αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην ανιδιοτελή προσφορά του στο μπάσκετ, το οποίο υπηρέτησε με αγάπη, ήθος και υπευθυνότητα.

Ο θάνατός του αποτέλεσε θλιβερή είδηση για την ευρύτερη αθλητική κοινότητα και μεγάλη απώλεια για τον αθλητισμό της πόλης μας.

Όλοι θα τον αποχαιρετήσουμε την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 στις 3 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρούσι».

Μετάβαση στο περιεχόμενο