Πάσχα 2018 στο Μαρούσι για Όλους τους Πολίτες

Print Friendly, PDF & Email

Ελάτε να απολαύσουμε

  • Παραδοσιακό γλέντι με τη Νάσια Κονιτοπούλου και τον Αντώνη Κυρίτση
     
  • Ψήσιμο οβελία, πασχαλινά εδέσματα, παραδοσιακούς χορούς

Τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα γιορτάζει το Μαρούσι και ο Δήμος Αμαρουσίου στήνει παραδοσιακό γλέντι για όλους τους πολίτες,  στον Υπαίθριο Χώρο του Αμαλίειου (Λεωφόρος Κηφισίας 219 ), ανήμερα του Πάσχα, την Κυριακή 8 Απριλίου 2018, από τις 12:00 το μεσημέρι.

Με μέριμνα του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, όλοι μαζί, ως μία μεγάλη οικογένεια, θα απολαύσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα της μεγάλης γιορτής και το ψήσιμο του οβελία, θα γευτούμε τα πλούσια πασχαλινά εδέσματα, θα τσουγκρίσουμε το πασχαλινό κόκκινο αυγό, θα ανταλλάξουμε ευχές, θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε.

 

Οι ταλαντούχοι παραδοσιακοί ερμηνευτές Νάσια Κονιτοπούλου και Αντώνης Κυρίτσης, μαζί με τους Βασίλη Πάτσιο, Θεώνη Βελλή, Ειρήνη Τσόκου, Θωμά Κυρίτση, στο παραδοσιακό, νησιώτικο και λαϊκό τραγούδι, θα ανεβάσουν το κέφι και την εορταστική διάθεση, υπό τη μουσική επιμέλεια του Γιώργου Υδραίου και με τη συνοδεία των μουσικών: Πέτρου Χαλκιά (κλαρίνο), Γιώργου  Γαμπιεράκη (βιολί), Κυριάκου Ζωτιάδη (λαούτο), Διονύση Διονυσόπουλου (μπουζούκι), Θανάση Πάτσιου (πλήκτρα), Φώτη Σερφά (κιθάρα), Νίκου Καρνάβα (κρουστά- τύμπανα).

 

Το παραδοσιακό γλέντι θα διανθίσουν με χορούς από όλη την Ελλάδα τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

 

Το Πάσχα στο Μαρούσι, όπως κάθε χρόνο, προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους πολίτες, χωρίς να κοστίζει ούτε ένα ευρώ στο Δήμο Αμαρουσίου, καθώς την πρωτοβουλία για το Πασχαλινό γλέντι υποστηρίζουν με τις ευγενικές χορηγίες τους οι παραγωγοί που συμμετέχουν στις δράσεις του Δήμου και οι Τοπικές Επιχειρήσεις.

 

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί το ΠΑΣΧΑ, να διασκεδάσουμε και να ανταλλάξουμε Αναστάσιμες Ευχές! 

 

Σχετικά αρχείαΠάσχα 2018 στο Μαρούσι για Όλους τους Πολίτες_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο