Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού στους ρυθμούς της Αποκριάς

Print Friendly, PDF & Email

Με παραδοσιακούς λάτιν χορούς εμπλουτίζεται το τμήμα των κοινωνικών χορών, μετά την επιτυχία του αποκριάτικου λάτιν πάρτιdownload _.jpg file 52 KB

Μια ξεχωριστή αποκριάτικη βραδιά, που το κέφι, ο χορός και η μουσική ανέβηκαν στα ύψη, έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στο λάτιν πάρτι που διοργάνωσε το τμήμα των Κοινωνικών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, το Σάββατο 1 Μαρτίου 2008.

Περισσότερα από διακόσια μέλη που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των  κοινωνικών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, καθώς και λάτρεις των κοινωνικών χορών χόρεψαν από καρδιάς και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Σε μια τόσο κεφάτη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι εκπλήξεις, όπως ήταν η παρουσία του φημισμένου Βραζιλιάνου χορευτή Rodrigo Thomaz και της παρέας του, οι οποίοι παρουσίασαν στους συμμετέχοντες στο πάρτι ένα εξαιρετικό χορευτικό θέαμα, με χορογραφίες στις οποίες κάλεσαν και συμμετείχε και το κοινό.

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Επίσης παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κα Γλυκερία Μοστρού, ο Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Πέππας και η υπεύθυνη των κοινωνικών χορών και μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού κα Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη.

Οι μαθητές του Τμήματος Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού, υπό την επίβλεψη της κας Μαλβίνας Γραφάκου  επιμελήθηκαν την διακόσμηση της αίθουσας με έργα που φιλοτέχνησαν οι ίδιοι, όπως μάσκες, πίνακες, ξύλινες κούκλες και χαρταετούς.

Μετά τον ενθουσιασμό και την ανταπόκριση του κόσμου, το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού προσανατολίζεται στη δημιουργία ενός νέου τμήματος, όπου θα διδάσκονται ο παραδοσιακός Βραζιλιάνικος χορός και χορογραφίες από Salsa, Bacciata και Merengue.

Μετάβαση στο περιεχόμενο