Αποκριάτικο πάρτι για το « Χαμόγελο του Παιδιού » διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


download _.jpg file 318 KB
Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου άνοιξε τη φιλόξενη αγκαλιά του και υποδέχθηκε το « Χαμόγελο του Παιδιού » στην αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε προς τιμή του, την Κυριακή 2 Μαρτίου 2008, με τη συμμετοχή των παιδιών από τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τα νηπιαγωγεία της πόλης.

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης είχε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και η υπεύθυνη του τμήματος των  κοινωνικών χορών και μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού κα Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού γέμισε από τις χαρούμενες φωνούλες των παιδιών, που μεταμφιεσμένα με τις στολές των αγαπημένων τους ηρώων έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στη γιορτή και έκαναν τους μεγάλους να ξεχάσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το δικό του ξεχωριστό στίγμα έδωσε ο γνωστός ανιματέρ Σταύρος Ντάλφος. Με βοηθό του τον ξυλοπόδαρο και τον κλόουν χάρισαν πολύ γέλιο και χαρά στα παιδιά που απόλαυσαν με αμείωτο ενδιαφέρον την χιουμοριστική παράσταση.

Στην αποκριάτικη γιορτή παραβρέθηκε  και  ο Πρόεδρος από το «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Με την εκδήλωση αυτή, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στην κοινωνία του Αμαρουσίου. Το μήνυμα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της στήριξης όλων των παιδιών της πόλης και ιδιαίτερα των παιδιών που έχουν την ατυχία να μεγαλώνουν μακριά από τις φυσικές τους οικογένειες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο