Το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: « O Δήμος Αμαρουσίου με μια σειρά από παροχές, στηρίζει στην πράξη τα μέλη του ΚΑΠΗ»
  


|download _.jpg file 60 KB|

Με χορό, κέφι, και τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων χρόνων, το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασε την 1η Οκτωβρίου την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, σε κοσμικό κέντρο της περιοχής μας.


Περισσότεροι από 600 συμπολίτες μας, μέλη και φίλοι του ΚΑΠΗ διασκέδασαν με τη ψυχή τους, αποδεικνύοντας ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία συμπολίτες μας μπορούν να πρωταγωνιστούν και σε κέφι και σε ζωντάνια, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνική ζωή της πόλης μας.|download _.jpg file 58 KB
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος τόνισε πως «η νέα Διοίκηση είναι πάντα κοντά στους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπολίτες μας, με πράξεις». Μετά τη δωρεάν συνταγογράφηση που έχει ήδη καθιερωθεί με επιτυχία και γίνεται στα ΚΑΠΗ, αλλά και την πρόσληψη φυσιοθεραπευτών που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα μέλη, ανακοίνωσε μια ακόμη παρέμβαση του Δήμου. Τη μεταφορά των μελών του ΚΑΠΗ στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και τη συμμετοχή τους σε ειδικά προγράμματα εκγύμνασης από εξειδικευμένους γυμναστές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο