Διαδημοτική συνεργασία Αμαρουσίου και Πεύκης

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση και Κοινή Συνέντευξη Τύπου των Δημάρχων Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και Πεύκης κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλου την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου


Η προώθηση διαδημοτικών συνεργασιών για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων των όμορων Δήμων των Βορείων Προαστείων, αποτελεί βασική στρατηγική επιλογή του Δήμου Αμαρουσίου και του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη.


Στο πλαίσιο αυτό και στη βάση της διαδημοτικής συνεργασίας που έχει ήδη ξεκινήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης θα έχει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007 και ώρα 13.00 ΄στο Δημαρχείο Αμαρουσίου συνάντηση με το Δήμαρχο Πεύκης κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.


Τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος που θα συζητηθούν στη συνάντηση είναι: Η αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος που παρατηρείται στην οδό Βύρωνος και σε άλλους δρόμους που συνδέουν τους δύο δήμους, η προώθηση της διαδημοτικής συγκοινωνίας, η χρήση του Σταδίου του Δήμου Πεύκης από σωματεία του Αμαρουσίου, η χρήση του οικοπέδου του Δήμου Αμαρουσίου στην Πεύκη (επί των οδών Βύρωνος και Ελ. Βενιζέλου) και η μεταφορά φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη.


Για τα αποτελέσματα της συνάντησής τους οι δύο δήμαρχοι θα δώσουν αμέσως μετά Συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου και ώρα 14.00΄.

Μετάβαση στο περιεχόμενο