Την τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριων του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Την καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων, παρουσία πλήθους γονέων και φίλων των παιδιών, χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης για την ευδόκιμη αποφοίτησή τους από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (Γυμνασίου-Λυκείου), το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018.     

Ο κ. Πατούλης μέσω skype από τη Κω όπου βρισκόταν για το συνέδριο με θέμα: «Τουρισμός Υγείας και Ανάπτυξη», αναφέρθηκε στο ιστορικό σχολείο,  υπογραμμίζοντας ότι «είναι μεγάλη τιμή για το Μαρούσι που φιλοξενεί  το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Αναβρύτων στα διοικητικά όρια του.

Παράλληλα, συνεχάρη τους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες για την αποφοίτηση τους, δίνοντας ραντεβού να συναντηθούν  και πάλι τον ερχόμενο Νοέμβριο στην τελετή βράβευσης των επιτυχόντων στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εξήρε επίσης το σημαντικό έργο των καθηγητών, των γονέων  και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και σημείωσε ότι «έμπρακτα έχουμε αποδείξει τη συμπαράσταση και τη φροντίδα μας στο έργο σας, όποτε και όταν μας ζητήθηκε και το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε και στο μέλλον.»

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ελένη Σωτηροπούλου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα για τη στήριξη και την προσφορά του στα σχολεία των Αναβρύτων και ιδιαίτερα για τη συνεισφορά του στην έκδοση του βιβλίου «Σχολή Αναβρύτων: Κριτικό Οδοιπορικό στο χώρο και το χρόνο», του συγγραφέα, καθηγητή Λυκείου Νικόλαου Α.Ε. Καλοσπύρου. Επίσης για την πολύχρονη προσφορά της στα σχολεία βραβεύτηκε η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία παραβρέθηκε στην εκδήλωση.  

Η κα Σωτηροπούλου συνεχάρη και βράβευσε το μαθητή Κυπριανό –Ιάσωνα Προδρομίδη για τη διάκριση και τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Διεθνή Μαθητική Ολυμπιάδα, στη Ρουμανία τον επόμενο μήνα.

Η Γραμματέας του Συλλόγου κα Νατάσα Παπαλοπούλου αποχαιρέτησε  τα παιδιά ευχόμενοι εκ μέρους όλων να έχουν πολλές επιτυχίες και χαρές στη ζωή τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των ενθυμίων στους μαθητές από τους καθηγητές τους.   

 

Σχετικά αρχείαΤην τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριων του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (1)


Την τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριων του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (2)


Την τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριων του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο