Ένα παραμύθι με ήρωα τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για τις αρετές της κίνησης κόντρα στην νωχέλεια της τεχνολογίας

Print Friendly, PDF & Email

Τον εαυτό του ως ήρωα παραμυθιού αντίκρυσε ο Γιώργος Πατούλης, ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του βιβλίου με τίτλο: «Ο υπέροχος κόσμος της Μελένιας. Η φτερωτή ποδηλατούλα». Το βιβλίο παρουσίασε και παρέδωσε στον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργο Πατούλη, η συγγραφέας του Λία Λάππα, που εμπνεύστηκε τον συγκεκριμένο παραλληλισμό.

Στις σελίδες του παραμυθιού η άθληση και η κίνηση αναμετρώνται με τον «υπνωτισμό» της τεχνολογίας. Νικητής είναι η προσπάθεια, η δράση κόντρα στην αδράνεια που ορίζει η σύγχρονη τεχνολογία. Όλα αυτά συμβαίνουν στο Μελανοχώρι με Δήμαρχο τον κ. Πονοψυχούλη.

Σχολιάζοντας την πρωτότυπη αυτή «εμφάνισή» του ως ήρωα του παραμυθιού, ο κ. Πατούλης, ανέφερε: «Μέσα από το παραμύθι βγαίνουμε καλύτεροι στον ρεαλισμό. Κάθε πρόσφορο μέσο στην προσπάθεια για ευαισθητοποίηση και αφύπνιση λειτουργεί προς όφελος των παιδιών μας για αυτό και είναι θεμιτό και καλοδεχούμενο».  

Κλείνοντας τη συνάντηση ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε την κ. Λάππα, για την πρωτότυπη αυτή έκπληξη.

 

Σχετικά αρχείαΈνα παραμύθι με ήρωα τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για τις αρετές της κίνησης κόντρα στην νωχέλεια της τεχνολογίας_1


Ένα παραμύθι με ήρωα τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για τις αρετές της κίνησης κόντρα στην νωχέλεια της τεχνολογίας_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο