Την παροχή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών από το Δήμο Αμαρουσίου έθεσε στο Δήμαρχο Γ.Πατούλη η Δήμαρχος Σουλίου Στ. Μπραΐμη –Μπότση

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης προσφέρει αναμνηστικό δώρο στη Δήμαρχο Σουλίου Στ. Μπραΐμη–Μπότση το ιστορικό λεύκωμα της πόλης.


 


Τη δυνατότητα ανάπτυξης διαδημοτικής συνεργασίας συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τη Δήμαρχο Σουλίου κα. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση, η οποία τον επισκέφθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012. 
Στη συνάντηση παρευρίσκοντο επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κος Νικόλαος Πέππας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Μιχάλης Χρηστάκης.

Η Δήμαρχος Σουλίου, της μικρής σε πληθυσμό περιφερειακής πόλης, αλλά πλούσιας σε ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά ζήτησε από τον κο Πατούλη την παροχή από το Δήμο Αμαρουσίου τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών στα επίπεδα υποστήριξης μελετών και έργων, καθώς και της ενίσχυσης των τομέων εξωραϊσμού και υποδομών της περιοχής, που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.      
Έθεσε επίσης στον κο Πατούλη με την ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών το ζήτημα της αποδυνάμωσης του μεγαλύτερου της περιοχής Κέντρου Υγείας στην Παραμυθιά και ζήτησε τη συνδρομή του, προκειμένου να ενισχυθεί με ανθρώπινο δυναμικό.
Στο πλαίσιο των διαδημοτικών συνεργασιών, η Δήμαρχος κα. Μπραΐμη – Μπότση  ζήτησε να γίνει ο Δήμος Σουλίου μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής της Υγείας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο