Την παράσταση «Πλέκοντας… ρόλους» από την Α’ θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την όμορφη παράσταση.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νίκο Πέππα, ανάμεσα στους θεατές.Στιγμιότυπο από την παράσταση.


Μία πρωτότυπη «συρραφή» από σκηνές και καταστάσεις από γνωστά θεατρικά έργα αποτέλεσε η παράσταση με τίτλο: «Πλέκοντας… ρόλους» που παρουσίασε η Α’ θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στο θέατρο του Αμαλίειου Οικοτροφείου παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη θεατρική βραδιά, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνεχάρη όλους τους συντελεστές για το πρωτότυπο έργο που παρουσίασαν αλλά και την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιούν στη διάρκεια της χρονιάς ώστε οι θεατρικές ομάδες του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού να διαπρέπουν με τις εμφανίσεις τους.


Η παράσταση «Πλέκοντας… ρόλους» απαρτίζονταν συνολικά από οκτώ σκηνές από θεατρικά έργα: του Ι. Καμπανέλλη «Στέλλα με τα κόκκινα γάντια», του Γ. Σταύρου «Καληνύχτα Μαργαρίτα», του Γρ. Ξενόπουλου «Ο πειρασμός», του Κάρλο Γκολντόν «Καβγάδες στην Κιοτζιά», του Φ. Λόρκα «Το σπίτι της Μπερναρντα ʼλμπα», του Α.Τσέχωφ «Ο Γλάρος», του Γρ. Ξενόπουλου «Έτσι είναι ο κόσμος» και «Πολυγαμία».


Την ευθύνη για τη διδασκαλία και το συντονισμό της παράστασης είχαν ο Αντώνης Περπινιάς, και η Μαρίνα Μπακοπούλου, ενώ τους ρόλους της παράστασης ερμήνευσαν σπουδαστές της Α’ θεατρικής ομάδας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Παρών στη θεατρική βραδιά ήταν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο