Την Επετειακή Συναυλία της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου «Αδελφοσύνη» παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Την Επετειακή Συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου με τίτλο «Αδελφοσύνη» ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, με ρεπερτόριο εμπνευσμένο από τους αγώνες και τον ηρωισμό του ελληνικού λαού, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας.

Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, χαιρετίζοντας τη βραδιά, συνεχάρη τη διευθύντρια της ορχήστρας Όλγα Αλεξοπούλου, αλλά και τους χορωδούς για την εμφάνισή τους, και αναφερόμενος στην επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας, κάλεσε όλους να μην πτοούνται από τις δυσκολίες αλλά να διατηρούν υψηλό το φρόνιμα τους. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ο κ. Πατούλης, μίλησε και για το εξαιρετικό επίπεδο πολιτισμού στο Μαρούσι και προέτρεψε τους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας να βρίσκουν δημιουργικές διεξόδους έκφρασης, με βάση τα ιδιαίτερα ταλέντα τους, μέσα από τις δεκάδες πολιτιστικές επιλογές που τους προσφέρει ο Δήμος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης, ο μαέστρος Αιμίλιος Γιαννακόπουλος, πρόεδροι συλλόγων και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Οι εκδηλώσεις του Μάρτη Τεχνών στο Μαρούσι, συνεχίζονται την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 με το Επετειακό Αφιέρωμα για την Εθνεγερσία του 1821 από την Ένωση Πελοποννησίων, το Αφιέρωμα στον William Shakespeare την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015. Οι εκδηλώσεις του Μάρτη Τεχνών στο Μαρούσι ολοκληρώνονται το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 με το παραδοσιακό Κρητικό γλέντι.

Πληροφορίες στα τηλ. 210 8056314-5

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του προς το ακροατήριο της βραδιάς. (1)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του προς το ακροατήριο της βραδιάς. (2)


Στιγμιότυπα από τη διάρκεια της συναυλίας και με τη μαέστρο Ολ. Αλεξοπούλου, σε πρώτο πλάνο. (1)


Στιγμιότυπα από τη διάρκεια της συναυλίας και με τη μαέστρο Ολ. Αλεξοπούλου, σε πρώτο πλάνο. (2)


Στιγμιότυπα από τη διάρκεια της συναυλίας και με τη μαέστρο Ολ. Αλεξοπούλου, σε πρώτο πλάνο. (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο