Την εορταστική διάθεση των μελών του Κ.Α.Π.Η του Δήμου Αμαρουσίου μοιράστηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, συμμετέχοντας στη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους

Print Friendly, PDF & Email







Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, απευθύνοντας στους παρευρισκομένους ευχές για Καλή Χρονιά με Υγεία.



Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανταλλάσσοντας ευχές με τα μέλη του Κ.Α.Π.Η στη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.


Μια εορταστική βραδιά γεμάτη με κέφι και χορό μοιράστηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τα μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) Αμαρουσίου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν με χαρά το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, στο κέντρο διασκέδασης όπου πραγματοποιήθηκε η γιορτή, ο οποίος, με την ευκαιρία της παρουσίας του, τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, με Υγεία, να χαίρονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα, και κάθε μέρα του νέου έτους να είναι γιορτινή.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου Νίκος Κάββαλος, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Ρένα Χαλιώτη και Αθανάσιος Βελής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο