Χαρμόσυνες ευχές και μελωδίες στο γραφείο του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2013

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου να του ψάλλει τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, και τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» που έπαιξαν τα κάλαντα και παρουσίασαν χορευτικό.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα και το γιο τους Αλέξανδρο, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αμαρουσίου να παιανίζει τα κάλαντα.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τις κυρίες της Χορωδίας του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ενώ του ψάλλουν τα κάλαντα μικρά παιδιά που τον επισκέφτηκαν στο γραφείο.


Γιορτινές μελωδίες και τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς ήχησαν στο γραφείο του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, παραμονή του ερχομού του νέου έτους, από τα παιδιά, τις χορωδίες και τους συλλόγους της πόλης που τον επισκέφτηκαν για να του ευχηθούν «Καλό και Δημιουργικό Νέο Έτος».


Πρώτα τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλε στο Δήμαρχο κ. Πατούλη, ομάδα παιδιών με συνοδεία του εορταστικού τριγώνου. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στα παιδιά Υγεία και καλή πρόοδο.


Τη σκυτάλη στις χαρμόσυνες πρωτοχρονιάτικες μελωδίες πήρε η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση της Διευθύντριας Φωτεινής Κοσκόρου, που ευχήθηκε μουσικά «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά» στο Δήμαρχο, ο οποίος και τους ανταπέδωσε τις ευχές προσφέροντάς τους γλυκίσματα και συμβολικά δώρα.


Στη συνέχεια οι κυρίες της χορωδίας του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) μαζί με τη δημοτική σύμβουλο Ρένα Χαλιώτη, μετέφεραν στο Δήμαρχο την αγάπη τους και του ευχήθηκαν μελωδικά «Χρόνια Πολλά» και καλή δύναμη στο έργο του.


Για μία ακόμη χρονιά το συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», φορώντας την τυπική ποντιακή ενδυμασία, ευχήθηκε μουσικά και χορευτικά «Χρόνια Πολλά» στο Δήμαρχο και στην οικογένειά του, ερμηνεύοντας τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και παρουσιάζοντας σύντομο χορευτικό. Ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την παρουσία τους τη μέρα αυτή και ευχήθηκε σε όλους «Καλή Πρωτοχρονιά και Υγεία» για το νέο έτος, δηλώνοντας τη σταθερή υποστήριξη του Δήμου σε φορείς που κρατούν ζωντανή την ελληνική παράδοση.


Τον κύκλο των πρωτοχρονιάτικων ευχών έκλεισε φέτος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου που έπαιξε για το Δήμαρχο, παρόντων, επίσης, στελεχών της Διοίκησης, δημοτικών συμβούλων και εργαζομένων, τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και το «Πάει ο παλιός ο χρόνος» σε jazz έκδοση. Ο μαέστρος Αντώνης Κανδηλιώτης, εκ μέρους της ορχήστρας, ευχήθηκε στο Δήμαρχο «Χρόνια Πολλά και Υγεία» και ο Δήμαρχος με τη σειρά του ευχαρίστησε τη Φιλαρμονική για την πολύ σημαντική παρουσία της καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.


Ο Δήμαρχος, από την πλευρά του, ευχαρίστησε όλους τους επισκέπτες για τις ευχές τους και απευθύνοντας πρωτοχρονιάτικο μήνυμα ευχήθηκε το 2013 να είναι μία καλύτερη χρονιά, πιο ελπιδοφόρα από το χρόνο που μας αποχαιρετά, δημιουργική και ειρηνική. «Το νέο χρόνο με ενότητα, ομόνοια και ελπίδα, όλοι μαζί, κόντρα στις αντιξοότητες των καιρών, Δήμος και πολίτες θα προχωρήσουμε μπροστά και θα βγούμε πιο δυνατοί» ανέφερε ο κ. Πατούλης.


Το εορταστικό κλίμα της παραμονής του νέου έτους ολοκληρώθηκε με τον περίπατο του Δημάρχου Αμαρουσίου και δημοτικών συμβούλων στην αγορά της πόλης με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου να παιανίζει πρωτοχρονιάτικους σκοπούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο