Την αρχή του Τριωδίου γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου των Αθμονέων

Print Friendly, PDF & Email

Με προσκεκλημένο το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο αρχαιότερος και ιστορικότερος Σύλλογος της πόλης, ο Σύλλογος Αθμονέων γιόρτασε την αρχή του Τριωδίου, με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων σε κοσμικό ρεστοράν της πόλης.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης επαίνεσε την Πρόεδρο κα Ρούλα Μπογδάνου και τα μέλη του Δ.Σ. για το αξιόλογο έργο που επιτελούν και τη σημαντική συνεισφορά του Συλλόγου στο πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης, ενώ ανταλλάσοντας ευχές με τους παριστάμενους, συνομίλησε μαζί τους και αντάλλαξε απόψεις σε ζητήματα που αφορούν το Μαρούσι.

Η Πρόεδρος ευχαρίστησε από καρδιάς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και για τη στήριξή που προσφέρει  στο Δ.Σ. του Συλλόγου και ευχήθηκε σε όλους να περάσουν μια όμορφη βραδιά.

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη και Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας, ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης Δημήτρης Καρλαύτης, η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευθύμιος Τσίγκας και Μαίρη Διακολιού, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου Κώστας Τζελέπης, πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

 

Σχετικά αρχείαΤην αρχή του Τριωδίου γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου των Αθμονέων_1


Την αρχή του Τριωδίου γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου των Αθμονέων_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο