Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Φιλοθέης Αμαρουσίου «Ο Άγιος Γεώργιος» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου, «Ο Άγιος Γεώργιος» για το κόψιμο της Βασιλόπιτας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Αρβανιτάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.  

Ο κ. Πατούλης συνομίλησε εγκάρδια με όλους τους παρευρισκόμενους και αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά.

Στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά  για την τιμητική πρόσκληση το Δ.Σ. του Συλλόγου αλλά και για την στενή συνεργασία που έχουν  και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.    

O Δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στις σημαντικές παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής στην περιοχή όπως η ασφαλτόστρωση και η διαμόρφωση πεζοδρομίου στην Ερυθρού Σταυρού, η διαμόρφωση πεζοδρομίου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, η κατασκευή φρεατίου για τα όμβρια ύδατα στην οδό Φλέμιγκ και Χασιώτη, η αλλαγή του τάπητα και η περίφραξη του γηπέδου Μπάσκετ, οι αλλαγές στον ηλεκτροφωτισμό με σύγχρονες λάμπες υψηλής αποδοτικότητας και χαμηλού κόστους.

Επίσης η Υπηρεσία Πρασίνου έχει ξεκινήσει και είναι σε εξέλιξη, κλαδέματα δέντρων σε όλη την περιοχή.

Ο κ. Πατούλης επεσήμανε πως τα έργα παρεμβάσεων σε ολόκληρο τον Δήμο θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό και το επόμενο διάστημα.  

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Δημήτρης Σμηρνής, Νώντας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης και Ελένη Βλάχου.

 

Σχετικά αρχείαΣτην κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Φιλοθέης Αμαρουσίου «Ο Άγιος Γεώργιος» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (1)


Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Φιλοθέης Αμαρουσίου «Ο Άγιος Γεώργιος» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (2)


Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Φιλοθέης Αμαρουσίου «Ο Άγιος Γεώργιος» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο