Την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών των δύο Πανελληνίων Συνεδρίων του Σώματος

Print Friendly, PDF & Email

Την έναρξη των εργασιών των δύο Πανελληνίων Συνεδρίων  του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, που διεξάγονται κάθε 3 χρόνια,  κήρυξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.  

Πρόκειται για το 12ο Συνέδριο  των Αρχηγών και το 28ο Συνέδριο των Εφόρων και Μελών που φιλοξενήθηκαν στο Μαρούσι, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, στα οποία συμμετείχαν 57 Τοπικά Τμήματα από όλη την Ελλάδα με περισσότερους από 300 συνέδρους, παρατηρητές και εισηγητές.

Ανοίγοντας τις εργασίες των Συνεδρίων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξήρε το σημαντικό έργο και την αξιέπαινη προσφορά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην ελληνική κοινωνία και στη διαπαιδαγώγηση των νέων μας, μέσα από δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εθελοντισμού.

 Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην  ενεργή συμμετοχή του Τοπικού Τμήματος Οδηγισμού στις δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου, που αφορούν στην υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κ. Πατούλης ευχόμενος «καλή επιτυχία» στους συνέδρους  εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι και με την ιδιότητα του  Πρόεδρου της ΚΕΔΕ θα είναι αρωγός  και θα προσφέρει αμέριστη υποστήριξη στην προσπάθεια τους, προς όφελος των νέων όλης της Ελλάδας.    

Οι εκπρόσωποι από τα Προεδρεία των Συνεδρίων προσέφεραν στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, ως ένδειξη αναγνώρισης της έμπρακτης συμπαράστασής του, αναμνηστικά – ευχαριστήρια του Σώματος. 

Τα Συνέδρια διεξήχθησαν παρουσία της Προέδρου του Δ.Σ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και Προέδρου του 28ου Συνεδρίου Εφόρων και Μελών  κας Λένας Λεβίδη, της Αντιπροέδρου του Δ.Σ. κας Κατερίνας Αγορογιάννη, της Γενικής Εφόρου κας Τόνιας Ζώτου, της Εφόρου Διεθνών Σχέσεων κας Γκάρυ Δέδε, Εφόρων των 4 Κλάδων του Σώματος, πρώην Εφόρων και άλλων μελών του Δ.Σ.
Συμμετείχαν επίσης η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αμαρουσίου κα Κική Μάκου, η Έφορος κα Βίκυ Παπανικολάου, το στέλεχος κα Αγγελική Κόκκαλη, καθώς και αρκετά στελέχη του Τοπικού Αμαρουσίου, που βοήθησαν στη διεξαγωγή του Συνεδρίου.        
Παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου και Ρένα Χαλιώτη και η Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων κα Μαρία Στρατηγάκη.

Στα Συνέδρια που διεξήχθησαν με πολύ μεγάλη επιτυχία από 22 – 24 Απριλίου, δόθηκε η ευκαιρία στους συνέδρους μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους και να εκθέσουν τις προτάσεις τους για την καλύτερη απόδοση της λειτουργίας του Σώματος .

Παράλληλα, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν  και να γνωρίσουν την πόλη του Αμαρουσίου, ενώ με τη συμβολή της Διευθύντριας κας Κυριακής Κανάρη φιλοξενήθηκαν στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.

 

Σχετικά αρχείαΤην αμέριστη υποστήριξή του στο έργο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών των δύο Πανελληνίων Συνεδρίων του Σώματος (1)


Την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών των δύο Πανελληνίων Συνεδρίων του Σώματος (2)


Την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών των δύο Πανελληνίων Συνεδρίων του Σώματος (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο