Τη συνέχιση της κοινής προσπάθειας με αισιοδοξία, ενότητα και ομοψυχία για να ξεπεράσουμε την κρίση ζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αθμονέων

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει θερμές ευχές για το 2014 στους παριστάμενους στην εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων, παρουσία της Προέδρου του Δ.Σ. Ρούλας Μπογδάνου, της Αντιπροέδρου Έφης Μανιάτη και του Γενικού Γραμματέα Σπύρου Κουτσούκου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα και το γιο τους Αλέξανδρο και πλήθος φίλων και μελών του Συλλόγου Αθμονέων παρακολουθούν την ευλογία από τους πατέρες της εκκλησίας της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.


Τη δημιουργία μιας ακόμη μεγαλύτερης αλυσίδας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε μία κοινή προσπάθεια του Δήμου Αμαρουσίου με τους Συλλόγους της πόλης για την στήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από την κρίση, ζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αθμονέων ανήμερα των Θεοφανείων, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
     
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, των Αντιδημάρχων, μελών της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων και πλήθους μελών και φίλων του συλλόγου.


Στο χαιρετισμό του ο  Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε την ιδιαίτερη τιμή με την οποία ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά περιβάλλει τον ιστορικότερο σύλλογο της πόλης, με την ανάληψη πρωτοβουλιών για την υποστήριξη του έργου του, όπως μεταξύ άλλων η στέγασή του σε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο στη Δημοτική Βορέειο Βιβλιοθήκη και ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Συλλόγου για την προσφορά του στο Λαογραφικό Μουσείο.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των συλλόγων στο κοινωνικό έργο του Δήμου, με ειδική αναφορά στη συνδρομή του Συλλόγου των Αθμονέων για την στήριξη των ευπαθών συνανθρώπων μας και ζήτησε τη συνέχιση αυτής της κοινής προσπάθειας, ώστε ως μία μεγάλη αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να προσφέρουμε τη συμπαράστασή μας σε όσους την έχουν ανάγκη.
Ευχαρίστησε επίσης θερμά τους εκατοντάδες συμπολίτες για τη συγκινητική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου και του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής για την προσφορά φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, ανήμερα των Θεοφανείων, που θα καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες ανασφάλιστων συμπολιτών μας.                                          


Η Πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων κα Ρούλα Μπογδάνου καλωσορίζοντας τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι περισσότερο αισιόδοξη και όλοι μαζί ενωμένοι να ανοίξουμε μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Αναφερόμενη στο έργο της Δημοτικής Αρχής σημείωσε ότι ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης έχει όραμα για το Μαρούσι και  έχει αποδείξει μέσα από το έργο του ότι μπορεί και θέλει να οδηγήσει την πόλη σε τροχιά ανάπτυξης, που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.                      


Την εκδήλωση διάνθισε μελωδικά με επίκαιρα τραγούδια η Χορωδία του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, υπό τη διεύθυνση της νέας μαέστρου κας Όλγας Αλεξοπούλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο