Το 2014 να είναι έτος ανάκαμψης από την κρίση ευχήθηκε στον επιχειρηματικό κόσμο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ  Γιώργος Πατούλης με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπο Αθανασίου και μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης με τον Β΄ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ Παύλο Θωμόγλου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης με μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ.


Στην ειδική εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα, παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Θεοφανείων, στο ξενοδοχείο Hilton, στη διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Κωνσταντίνος Μίχαλος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Επιμελητηρίου.


Συνομιλώντας ο κος Πατούλης με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, ευχήθηκε το 2014 να είναι έτος ανάκαμψης για κάθε επιχείρηση που χειμάζεται από την κρίση, με την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, που θα δώσουν νέα ώθηση στην ελληνική επιχειρηματικότητα και θα οδηγήσουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στη στήριξη της ελληνικής οικογένειας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο