Τη συναυλία αφιέρωμα στο τεράστιο έργο του Μίκη Θεοδωράκη από τη Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγ. Φιλοθέης Αμαρουσίου απόλαυσαν εκατοντάδες θεατές

Print Friendly, PDF & Email

Στο κατάμεστο θεατράκι της Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγ. Φιλοθέης με τίτλο:  «90 Χρόνια από τη Γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη». 

Η συναυλία αφιέρωμα στο τεράστιο έργο του συνθέτη, που ξεκίνησε με ένα τραγούδι που έγραψε σε ηλικία 14 ετών δείγμα του πηγαίου ταλέντου του, περιελάμβανε τραγούδια από αγαπημένους  «κύκλους» όπως: «Η Γειτονιά των Αγγέλων», «Τα 18 λιανοτράγουδα» και «Αρχιπέλαγος». Τη χορωδία συνόδευε μικρή ορχήστρα με πιάνο, φλάουτο και μπουζούκι, με μαέστρο τον Αιμίλιο Γιαννακόπουλο.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη μετέφερε στους παριστάμενους τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και τις εγκάρδιες ευχές του για καλό καλοκαίρι, παρόντων των Δημοτικών Συμβούλων κ. Νικόλαου Πέππα και Πέτρου Κόνιαρη.

Τη μουσική παράσταση διάνθισαν χορευτικά τα μέλη του ΚΑΠΗ Αγ. Φιλοθέης, με υπεύθυνη δασκάλα χορού την κα Μαρία Αλωνεύτη Θεοδωράτου. Παράλληλα, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα ζωγραφικής των μαθητών από το τμήμα ζωγραφικής ενηλίκων του παραρτήματος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού «Μουσικό Εργαστήρι Αγ. Φιλοθέης» με δάσκαλο τον κ. Γιώργο Σεκόφσκυ.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 τη συναυλία αφιέρωμα στο τεράστιο έργο του Μίκη Θεοδωράκη από τη Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγ. Φιλοθέης Αμαρουσίου.


Στιγμιότυπο 2 τη συναυλία αφιέρωμα στο τεράστιο έργο του Μίκη Θεοδωράκη από τη Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγ. Φιλοθέης Αμαρουσίου.


Στιγμιότυπο 3 τη συναυλία αφιέρωμα στο τεράστιο έργο του Μίκη Θεοδωράκη από τη Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγ. Φιλοθέης Αμαρουσίου.


Στιγμιότυπο 4 τη συναυλία αφιέρωμα στο τεράστιο έργο του Μίκη Θεοδωράκη από τη Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγ. Φιλοθέης Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο