Με πρωτοβουλία του Προέδρου Γ. Πατούλη συνάντηση Εργασίας για το Ολοκληρωμένο Έργο Οργάνωσης και Λειτουργικού Εκσυγχρονισμού των 325 δήμων

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση Εργασίας με θέμα το Ολοκληρωμένο Έργο Οργάνωσης και Λειτουργικού Εκσυγχρονισμού των 325 δήμων, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μεταρρύθμισης Δημόσιου Τομέα (ΕΠΔΜΤ),  πραγματοποιήθηκε στη ΚΕΔΕ μετά από πρόσκληση του Προέδρου Γιώργου Πατούλη.

Στη συνάντηση ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΠΕΔ ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εξειδίκευσης των Τομεακών Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014 -2020. Στο πλαίσιο αυτό η ΚΕΔΕ ανέλαβε πρωτοβουλία προκειμένου η Πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση να ενεργοποιηθεί και να υποβάλει προτάσεις που θα διασφαλίζουν τη χρηματοδότηση έργων και δράσεων τους.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και της συμμετοχής εκπροσώπων των ΠΕΔ στη συνάντηση, ο Γιώργος Πατούλης επισήμανε ότι η ΚΕΔΕ και οι συνεργάτες της βρίσκονται στη διάθεση των ΠΕΔ και των δήμων προκειμένου να τους αναλύσουν, στα στελέχη των δήμων, αιρετά και μη, το ΕΠΜΔΤ.

Η ΚΕΔΕ έχει ως πρωταρχικό στόχο της την θεματική συγκρότηση δικτύων μέσω των ΠΕΔ.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των ΠΕΔ είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν λεπτομέρειες για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μεταρρύθμισης Δημόσιου Τομέα (ΕΠΔΜΤ) με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ Γ. Τσιάμη και τον Επιστημονικό Συνεργάτη Πάνο Μαΐστρο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθώς και από τη Γ.Γ. ΕΣΠΑ.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την συνάντηση Εργασίας για το Ολοκληρωμένο Έργο Οργάνωσης και Λειτουργικού Εκσυγχρονισμού των 325 δήμων.


Στιγμιότυπο 2 από την συνάντηση Εργασίας για το Ολοκληρωμένο Έργο Οργάνωσης και Λειτουργικού Εκσυγχρονισμού των 325 δήμων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο