Τη νέα «φωλιά αγάπης» του 5ου Περιφερειακού Παραρτήματος Κ.Α.Π.Η. Αγίας Φιλοθέης εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Σ’ ένα νέο, πιο λειτουργικό και πιο όμορφο χώρο, με σύγχρονες εγκαταστάσεις στην  οδό Πάρνηθος 48, στεγάζεται επίσημα από σήμερα το 5ο Περιφερειακό Κ.Α.Π.Η. Αγίας Φιλοθέης, έτοιμο να προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά και ένα στοργικό και φιλόξενο καταφύγιο για τους μεγαλύτερους στα χρόνια συμπολίτες μας. 

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μετά τον αγιασμό που τέλεσε ο π. Θεοφάνης του Ι.Ν. της Αγίας Φιλοθέης, παρουσία πλήθους μελών του ΚΑΠΗ, αλλά και κατοίκων της περιοχής.

Καλωσορίζοντας τους παριστάμενους στη νέα στέγη του 5ου Παραρτήματος του Κ.Α.Π.Η. ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εξέφρασε τη χαρά του για το νέο φιλόξενο χώρο που παραδίδει στους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας.

«Έχομε τη χαρά να σας παραδώσουμε σήμερα τη νέα «φωλιά αγάπης» στη γειτονιά σας, έναν χώρο φιλόξενο στον οποίο κάθε μέλος του ΚΑΠΗ  θα έχει την ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία και συναναστροφή με τα υπόλοιπα μέλη.
Όσοι το προηγούμενο διάστημα διέρρεαν ότι το ΚΑΠΗ της Αγίας Φιλοθέης θα κλείσει, σήμερα διαψεύδονται για μία ακόμη φορά, όπως θα διαψευσθούν και όσοι διαρρέουν ότι θα κλείσει ο Παιδικός Σταθμός της γειτονιάς σας. 
Με προσήλωση στις ανάγκες των ανθρώπων που μας μεγάλωσαν και στους οποίους οφείλουμε όλοι αυτό που είμαστε σήμερα, θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας, προσφέροντάς σας την ολόπλευρη στήριξή μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.  

Την τελετή των εγκαινίων προλόγισε η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα, η οποία ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για την λειτουργία του 5ου Παραρτήματος στο νέο κτίριο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης και Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τα εγκαίνια του νέου χώρου του ΚΑΠΗ Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 2 από τα εγκαίνια του νέου χώρου του ΚΑΠΗ Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 3 από τα εγκαίνια του νέου χώρου του ΚΑΠΗ Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο