Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο από τους 35 συμβασιούχους του τομέα καθαριότητας του που απέκτησαν μόνιμη εργασία στον Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Συνεχίζουμε σταθερά την οικονομική και στελεχιακή στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου παρευρέθησαν οι 35 συμβασιούχοι – παρατασιούχοι εργαζόμενοι στο τομέα Καθαριότητας, οι οποίοι απέκτησαν μόνιμη και σταθερή εργασία με βούληση του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη.

Οι εργαζόμενοι έδωσαν το παρόν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να εκφράσουν από κοντά τις θερμές ευχαριστίες τους στον κο Πατούλη και στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου.

Για ακόμη μία φορά, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης απέδειξε εμπράκτως ότι στέκεται αρωγός στο εργατικό δυναμικό του Δήμου, γεγονός που επαληθεύεται και από προηγούμενες ενέργειές του σχετικά με τη μονιμοποίηση εργαζομένων στο πρόγραμμα κοινωνικής υποστήριξης «Βοήθεια στο Σπίτι», στο ωδείο του Δήμου, καθώς και σε λοιπές δομές και αθλητικά προγράμματα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου καλωσόρισε προσωπικά στο Δημοτικό Συμβούλιο τους 35 εργαζομένους αορίστου χρόνου, ενώ σε σχετική δήλωσή του υπογράμμισε:

«Βρισκόμαστε σταθερά δίπλα στους εργαζομένους του Δήμου μας, με βαθιά κατανόηση και στήριξη στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το δικαίωμα της μόνιμης εργασίας. Όταν παραλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου το 2007, το μόνιμο προσωπικό απαρτιζόταν από μόλις 280 εργαζομένους και όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονταν σε επισφαλή θέση για τη διατήρηση της εργασίας τους. Χάρη στη συστηματική και διαχρονική προσπάθειά μας για οικονομική και ποιοτική εξυγίανση που αντανακλάται στην παρακαταθήκη 30 εκατομμυρίων στο Ταμείο του Δήμου, είμαστε σήμερα σε θέση να καλύπτουμε από πόρους του Δήμου μας τη μισθοδοσία όχι μόνο των 35 αυτών εργαζομένων, αλλά και των υπολοίπων που έχουμε προγραμματίσει να στελεχώσουν τις υπηρεσίες μας. Συνεχίζουμε τον δίκαιο αυτό αγώνα, ώστε να εξασφαλίζουμε σταθερά την ως τώρα θετική του έκβαση.»

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο