Στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων παρουσία πλήθους γονέων και φίλων των παιδιών εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβουλίου του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (Γυμνασίου- Λυκείου), το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, προκειμένου να τιμήσει τους απόφοιτους του σχολείου.

Το χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος να παραστεί στην τελετή ενθρόνισης του Νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, μετέφερε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη.

Η κα Χαλιώτη αναφέρθηκε στο ιστορικό σχολείο των Αναβρύτων, που έχει την τιμή να φιλοξενεί το Μαρούσι και υπογράμμισε:
«Βρισκόμαστε κοντά σας για να συγχαρούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες για την αποφοίτησή τους και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στις προσδοκίες και στα όνειρα τους. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σας στέλνει την αγάπη του και τις εγκάρδιες ευχές του, με την υπόσχεση ότι και από τη νέα θέση του στην Περιφέρεια Αττικής θα είναι πάντα κοντά στο σχολείο και στα παιδιά για ότι χρειασθούν, συνεχίζοντας την προσπάθεια, ώστε οι νέοι μας να έχουν ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον.» 

Στο χαιρετισμό τους, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ελένη Σωτηροπούλου και η Γραμματέας του Συλλόγου και τελετάρχης της εκδήλωσης κα Νατάσα Παπαλοπούλου εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, εκ μέρους των καθηγητών και των γονέων για τη στήριξη και την προσφορά του στα σχολεία των Αναβρύτων. 
Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης προς τους παριστάμενους ο Λυκειάρχης κ. Λεωνίδας Μάτζος και η Γυμνασιάρχης κα Γεωργία Ρουμπέα. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στους μαθητές και τις μαθήτριες που αποφοίτησαν, μαζί με τις ευχές όλων να έχουν πολλές χαρές και επιτυχίες στη ζωή τους.

 

Σχετικά αρχείαΣτην τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο