Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από την Πρόεδρο της Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών Π. Σακκά

Print Friendly, PDF & Email

Τις θερμές ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη εκφράζει με επιστολή της η Πρόεδρος της Εταιρείας Νόσου  Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών Δρ. Παρασκευή Σακκά για την πολύτιμή συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου στην διοργάνωση των εκδηλώσεων για την «Ημέρα του Φροντιστή».


Ειδικότερα στην επιστολή της προς τον κο Πατούλη η κα Σακκά αναφέρει:


«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,


Η Εταιρεία Νόσου  Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της για την Ημέρα του Φροντιστή, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 διοργάνωσε εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους οικογενειακούς φροντιστές ατόμων με νόσο Αλτσχάιμερ και άλλες μορφές άνοιας.


Στις διαλέξεις πήραν μέρος 400 φροντιστές, ενώ παράλληλα σε διαφορετική αίθουσα 100 ασθενείς συμμετείχαν στα ομάδες δημιουργικής απασχόλησης και νοητικής ενδυνάμωσης, τις οποίες συντόνιζαν ψυχολόγοι και εθελοντές της Εταιρείας.


Επίσης την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκε  παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος«SET CARE: Μάθηση εξ’ αποστάσεως στο πλαίσιο της κατ’ οίκον φροντίδας» και ειδικό εργαστήριο εκπαίδευσης για έμμισθους φροντιστές που ασχολούνται με τη φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων, στο οποίο συμμετείχαν 50 έμμισθοι φροντιστές Έλληνες και αλλοδαποί.


Η εκδήλωση αυτή δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου, ο οποίος μας παραχώρησε δωρεάν τους χώρους της εκδήλωσης και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.


Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου για την πολύτιμη συμβολή του στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεών μας


Ελπίζουμε και στη συνέχεια της υποστήριξής σας και της μεταξύ μας συνεργασίας.


Με εκτίμηση


Η πρόεδρος της Εταιρείας
Δρ. Παρασκευή Σακκά
Νευρολόγος – Ψυχίατρος»

Μετάβαση στο περιεχόμενο