Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από το Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις (MDA Ελλάς)

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη εκφράζει το Δ.Σ. του MDA Ελλάς (Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις) για την άριστη συνεργασία και τη στήριξη, τόσο την προσωπική, όσο και των υπηρεσιών του Δήμου στη διοργάνωση των πρώτων αγώνων δρόμου(Σπύρος Λούης) στο Δήμο Αμαρουσίου.  


Ειδικότερα, στην επιστολή που υπογράφουν η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Βάνα Λαβίδα και η Γενική Γραμματέας κα Μαίρη Φωστηροπούλου αναφέρεται:


«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,


Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άριστη συνεργασία και τη στήριξή σας, τόσο την προσωπική, όσο και των υπηρεσιών του Δήμου, στη διοργάνωση των πρώτων αγώνων δρόμου «Σπύρος Λούης», που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014,  στο Δήμο Αμαρουσίου.


Η συνδιοργάνωση των αγώνων από το Δήμο και το MDA μας έδωσε την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά την ατμόσφαιρα του νέου αυτού αθλητικού και πολιτιστικού γεγονότος και παράλληλα α) να ενημερώσουμε το ευρύ κοινό για το έργο και τον αγώνα του Σωματείου μας να συμπαρασταθεί σε άτομα με Νευρομυϊκές παθήσεις και β) να ενισχύσουμε οικονομικά και το Σωματείο, ώστε να μπορεί να επιτελεί το έργο του.


Η ανταπόκριση που είχαμε ήταν μεγάλη και θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά να οργανώσουμε μαζί και του χρόνου τους δεύτερους αγώνες δρόμου «Σπύρος Λούης» και να συνεχίσουμε την μέχρι τώρα καλή συνεργασία μας.


Παρακαλούμε δεχθείτε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
για το Διοικητικό Συμβούλιο του MDA Ελλάς


Η Πρόεδρος            Η Γενική Γραμματέας
Βάνα Λαβίδα           Μαίρη Φωστηροπούλου»

Μετάβαση στο περιεχόμενο