Στην εκδήλωση του Ι.Ν. Παναγίας Βλαχερνών για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ενορίας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του στη μουσική συναυλία του Ι.Ν. Παναγίας Βλαχερνών.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη δημοτική σύμβουλο Ρ. Χαλιώτη, και τη Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φ. Κοσκόρου, στη διάρκεια της εκδήλωσης.


Στη φιλανθρωπική συναυλία που διοργάνωσε ο Ιερός Ναός Παναγίας Βλαχερνών με τη συμμετοχή του μουσικού συνόλου του Πνευματικού Κέντρου του Ναού, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του εκκλησιαστικού συμβουλίου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Ιερού Ναού.


Στον χαιρετισμό του προς τους παρισταμένους, ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τον πρωτοσύγκελο του εκκλησιαστικού συμβουλίου πατέρα Χρήστο Κατσούλη, και τους ιερείς του Ναού για τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και εξέφρασε την ικανοποίησή του που οι πιστοί διαπνέονται από ανάλογα φιλάνθρωπα συναισθήματα και στηρίζουν με την παρουσία τους στην εκδήλωση το φιλανθρωπικό έργο του Ιερού Ναού.


Οι παρευρισκόμενοι αντί για αντίτιμο εισόδου στη συναυλία, προσέφεραν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Ιερού Ναού.


Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ρένα Χαλιώτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο